2777
2789
عنوان

یکی بیادکمکم کنه

358 بازدید | 58 پست

نزدیک ۵ماهه خونه مادرمم بعدچهارماه شوهرم یکباراومده بهم سرزده.دیشب اومدفقط ده دقیقه اومدنشست رفت.بادوساعت توراه.بهم گفت میرم جایی برمیگردم.اصلابهم نگفت میرم یهوگذاشت رفت من تا۵صبح بیداربودم.حالم بدبودکه چه بلایی سرش اومده بااینکه.تافردایی بعدظهراس داد.حالامیگم میخوام بیام خونه یه بهونه میاره میگه من نیستم دارم میرم شهردیگه سرکار.انگارنمیخوادبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم بخدا.ازش میپرسم نمیخوای بیام خونه میگه نه این فکراچیه.امازبان ودلش یکی نیست

یه روز بدون اینکه بهش بگی پاشو برو شهری ته هست ببین نکنه زیر سرش بلند شده که باهات کاری نداره ‌ 

من دوست دارم برم خونه.اوایل که میگفت درقفله.بعدش بهانه های زیاد.دیشبم اومدیهورفت بعدش دیدم رفته

بهش بگو اینجا راحت نیستم دستم نمیره به سفره و بهونه بیار بگو حتی اگه نباشی هم میام خونه خودم، به نظرم شوهرت بهت خیانت میکنه خونتم شده هتل

یه روز بدون اینکه بهش بگی پاشو برو شهری ته هست ببین نکنه زیر سرش بلند شده که باهات کاری نداره ‌ ...

دیشب اومدشهرمون مثلاپیشم هم سفارش تحویل بده هم سربزنه بهم بخدافقط یه چای خورد.ده دقیقه من بخاطرش شام گذاشته بودم.گفت میرم سفارشوبدم برمیگردم تا۵صبح منتظرموندم نیومدزنگ زدم گوشیش خاموش.تاامروزبعدظهرزنگ زده که ماشینم خراب شدگوشیمم خاموش شد

میگع شهردیگه سرکارم توخونه تنهانباش

خب بگه.مگه چون میگه برو شمام باید خونتو ول کنی و بری؟اونم راه دور.اگه جات بودم در اسرع وقت برمیگشتم خونم دیگه هم چنین خبطی نمیکردم

بهش بگو اینجا راحت نیستم دستم نمیره به سفره و بهونه بیار بگو حتی اگه نباشی هم میام خونه خودم، به نظر ...

منم چنین فکرمیکنم امانمیتونم ثابت کنم.مادرشم جدیداآورده خونه

بهش بگو اینجا راحت نیستم دستم نمیره به سفره و بهونه بیار بگو حتی اگه نباشی هم میام خونه خودم، به نظر ...

باهرزبانی باهاش صحبت کردم امافقط شده طلبکار.امروزم میگم داری باهام لج میکنی؟میگه هی من خدارودرنظرمیگیرم توفازدیگه هستی.بخدااصلاتوفکری نیستم خودش میگه