2777
2789
آره دقیقا . نه مجردم با این وضع اصلا ب ازدواج فکرم نمیکنم چون واقعا اوضام خیلی وخیمه از پس خودم تنها ...

سعی کن ازدواج کنی بهتر میشی عزیزم..الان که یه مدت رعایت کردی و بهتر شدی به فکر ش باش ..

اگه یه وقت حموم میخوای بری شب ها نرو چون بدتر میشه بیماریت ..روز برو اونم اب سرد نزن..اگه بلدی قسمت روده ت رو بادکش گرم بذار بلغمش بره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سعی کن ازدواج کنی بهتر میشی عزیزم..الان که یه مدت رعایت کردی و بهتر شدی به فکر ش باش .. اگه یه وقت ...

آره شبا نمیرم اصلا . رعایت روم تاثیری نداره فقط داروی اعصاب کمی خوب بود . مرسی گلم از راهنماییات . سرتو درد آوردم موفق باشی عزیزم

آره شبا نمیرم اصلا . رعایت روم تاثیری نداره فقط داروی اعصاب کمی خوب بود . مرسی گلم از راهنماییات . س ...

خواهش میکنم عزیزم..سوالی داشتی در خدمتم ..

راجع به این سه تا حتما تحقیق کن 

عسل بره موم در ای بی اس

حرز امام جواد

علائم چشم زخم

♥️

من اسهالم ..گاهی که غذارو رعایت نمیکنم دفع بلغم هم دارم..داروی شیمیایی هم مصرف میکنی؟

اونو ک دیگه فک نمیکنم چیزی باشه مصرف نکرده باشم انواع کپسولای پروبیوتیک بیسموت ساب مترونیدازول کلیدینیوم سی و هزاران قرص دیگه طی این دوازده سال مصرف کردم الانم اگه اشتباه نگمش ریگفلور و ریفاکسیمین میخورم 

خیلی سخته آدم از پادرد نابود میشه که😣😣

حالا شانس آوردم لاغرم ولی خب فقط پا دردش نیست خیلی چیزای دیگش رو اعصابمه تمام جونم کوفته میشه اعصاب برام نمونده ب هیچ کاریم نمیرسم دوس داشتم سرکار برم نمیشه هیییییی

اونو ک دیگه فک نمیکنم چیزی باشه مصرف نکرده باشم انواع کپسولای پروبیوتیک بیسموت ساب مترونیدازول کلیدی ...

دارو هات با من فرق داشت.من انما آساکول انجام میدادم با روزی ۸ تا قرص مزالازین ..زیر چشمام کبود شده بود از دست قرصا😑..

خوب شد گذاشتم کنار وگرنه شک ندارم تا الان مرده بودم

حالا شانس آوردم لاغرم ولی خب فقط پا دردش نیست خیلی چیزای دیگش رو اعصابمه تمام جونم کوفته میشه اعصاب ...

میدونم چی میکشی توکل به خدا کن درست میشه حتما..من گاهی غصه میخورم صبحا که بدتر میشم بیرون با استرس میرم به خاطر همینم دوست ندارم برم سرکار یا جنگل و تفریح..هرجا که میخوام برم باید مطمئن شم دستشویی داره

دارو هات با من فرق داشت.من انما آساکول انجام میدادم با روزی ۸ تا قرص مزالازین ..زیر چشمام کبود شده ب ...

دور از جونت عزیزم خب آخه مشکلمون دقیق مثل هم نیست شما گفتی آی بی دی داری درسته؟ من آی بی اسم مزالازین برا آی بی دیه