2777
2789
دور از جونت عزیزم خب آخه مشکلمون دقیق مثل هم نیست شما گفتی آی بی دی داری درسته؟ من آی بی اسم مزالازی ...

اره ولی علائممون رو قبلا خوندم هر دو مثل هم باید اسهال باشیم فقط واسه من تا اخر عمرمه ولی واسه شما چون بخاطر استرسه بعد از یه مدت کوتاهی خوب میشه ..تعجب کردم که گفتی اسهال نمیشی و فقط بلغم داری.. شاید تشخیص دکترت اشتباه بوده 🥴دوباره برو یه دکتر دیگه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره ولی علائممون رو قبلا خوندم هر دو مثل هم باید اسهال باشیم فقط واسه من تا اخر عمرمه ولی واسه شما چ ...

چندسال پیشا مشکل اسهال رو داشتم.  فعلا ک دوازده سال گذشته خدا میدونه کی اوکی شه . دکترخیلی عوض کردم تهران پیش  مهران بابایی هم رفتم آندوسکپی و کولونوسکپی دادم تشخیص اونم همین روده ی تحریک پذیر بود . گلم خیلی وقتتو گرفتم توم خیلی مراقب خودت باش . مرسی از وقتی که گذاشتی . شبت بخیر ❤❤

چندسال پیشا مشکل اسهال رو داشتم.  فعلا ک دوازده سال گذشته خدا میدونه کی اوکی شه . دکترخیلی عوض ...

اهان..ان شاءالله مشکلت برطرف میشه..زندگی خیلی کوتاه تر اون که بخوای تنهایی سر کنی ... خواهش میکنم گلم ..ان شاءالله به زودی تاپیک سلامتیت😍😍

طب سنتی دارو و پرهیز بهم داد خیلییی کم روم تاثیر داشت. الان همه چی میخورم ولی موقع پرهیز لبنیات ترشی ...

سلام عزیزم میشه از علایمت بگی. منم از بچگی این مشکل رو دارم.  سعی میکنم عذر میخوام روزی یه بار دفع داشته باشم. من وقتی سیب زمینی لبنیات عدس بادمجون قارچ کته گوجه بخورم چند ساعت بعد یه حس بدی داخل روده بزرگم احساس میکنم که سریع میزنه به سرم و یه سرگیجه و سبکی سر وحشتناک بهم دست میده و سریع باید برم دستشویی. حتی اگه شب این غذاها رو بخورم ساعت ۳ تا ۴ صبح توی خواب سرگیجه شدید میگیرم بیدار میشم. یه حس خیلی بد انگار که میخوام بمیرم. 

سلام عزیزم میشه از علایمت بگی. منم از بچگی این مشکل رو دارم.  سعی میکنم عذر میخوام روزی یه بار ...

گلم من علائم ایناس دل درد و دلپیچه بعد خوردن غذا که فقط با دفع بهتر میشه .حالت تهوع ورم و نفخ زیاد روده . خستگی همیشگی که بعضیا میگن  از علائم آی بی اسه. گلاب ب روت آروغ زیاد و وحشتناک دفع زیاد مخاط حالا همه ایناش یطرف تایم طولانی دستشوییم یطرف شاید باورش سخت باشه همین الان بعد دو ساعت از دستشویی اومدم یبوستم ندارم یعنی این ی مورد کل زندگیمو مختل کرده ب هیچی نمیرسم افسردم کرده. ازبس تو دستشویی میشینم بواسیرداخلی گرفتم و گاها دفع خون دارم. دکتر نرفتی شما؟ 

گلم من علائم ایناس دل درد و دلپیچه بعد خوردن غذا که فقط با دفع بهتر میشه .حالت تهوع ورم و نفخ زیاد ر ...

من کلا یبوست مزاجم به خاطر همین تایم دستشوییم طولانی میشه بعدش فشارم میوفته و سرگیجه و سبکی سر شدییید که یه بار فشارم اومد رو ۷ چند ثانیه بیهوش شدم. وای از آروغ نگو که روانیم کرده. بعضی مواقع یهو کلا سر و چشمم قاطی میکنه و گیج میره سریع معذرت میخوام چن تا آروغ افتضاح میزنم سرم آروم میشه

گلم من علائم ایناس دل درد و دلپیچه بعد خوردن غذا که فقط با دفع بهتر میشه .حالت تهوع ورم و نفخ زیاد ر ...

منم دکتر رفتم گفت بواسیر داخلی داری. برا من بواسیرم بادی هست خونریزی نداره. البته من ۱۰ سال پیش تو بارداری دچار ۵ سانت شقاق شدم. کلا غذاهای سرد که میخورم حالم بدتر میشه. مثلا دیروز ظهر کته گوجه خوردم دیشب هم سیب زمینی. دیشب ساعت ۴ صبح سرگیجه از خواب بیدارم کرد. کلا غذای سرد که میخورم چند ساعت بعد که میاد میرسه به روده بزرگم سرم گیج میره و کلا حالم بد میشه. ببخشید خیلی حرف زدم. 

منم دکتر رفتم گفت بواسیر داخلی داری. برا من بواسیرم بادی هست خونریزی نداره. البته من ۱۰ سال پیش تو ب ...

اختیار دارید عزیزم چ حرفیه .همیشه بعدش مصلح اون غذای سردو بخورید بعد کته خرما بخورید دارچین تو چایی بریزید زنجبیلم خوبه. 

برا چی خوبه عزیزم؟ 

یه بنده خدایی میگفت چندین سال همیشه اسهال بود و مدام دفع خون و مخاط داشت دکتر بهش گفته بود ده سانت از رودش زخمه. میگفت با پودر پوست انار خوب شده. شما میخوای با یه عطاری معتبر مشورت کن