2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما غذاتو درست کن ..مطمئنا بهتر میشی..طبعتم احتمالا سرده باید گرمش کنی

خیلی رعایت کردم طب سنتی رفتم دارو مصرف کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اصلا نمیدونم گلاب ب روتون این حجم از دستشویی از کجا میاد . آره طبعم سرده گرمیجاتم خیلی مصرف میکنم

خیلی رعایت کردم طب سنتی رفتم دارو مصرف کردم ولی نتیجه ای نگرفتم اصلا نمیدونم گلاب ب روتون این حجم از ...

طب سنتی چه دارو هایی بهت داد؟  طب سنتی حتی بهترم نشدی؟

حرز امام جواد بذار شاید چشم خوردی مثل من

یعنی چی چشم خورده ربط داره؟

بله من هر دارویی میخورم روم اثر نداره یا اگه داشته باشه فقط دو روزه بعد بدتر میشم..رفتم مسجد پیش یه حاج آقایی که میشناسمش برام قرآن باز کردن و گفتن بخاطر چشم زخم حسود اینجوری شدی..الانم استخاره کردم  خدا گفت غیر از منِ خدا از کس دیگه ای شفا نخواه..الانم دارو ها رو گذاشتم کنار 

طب سنتی چه دارو هایی بهت داد؟  طب سنتی حتی بهترم نشدی؟ حرز امام جواد بذار شاید چشم خوردی مثل م ...

حرز امام جواد چیه؟ من الان دوازده ساله این مشکلو دارم چند سال پیشا طب سنتی رفتم دقیق همرو یادم نیست ولی اینا بودن عرق بهار نارنج فرنجشک بارهنگ عرق خارشتر اگه اشتباه نکنم عرق هفت گیاه ک شامل بومادران زیره رازیانه بابونه و .. بودن خیلی چیزای دیگم مصرف کردم تو این سالها ولی خب ذهنم یاری نمیکنه چیا بودن. ب چشم اعتقاد ندارم ولی انگار هست واقعا من خیلی سر حال و شنگول بودم تو فامیل الان کاری سرم اومده سالهاست بخاطر این مشکل ی عروسیم نرفتم تفریح و اینام ک بماند