2777
2789
میشه غذاهایی که میخوری رو بگی ببینم درست مصرف میکنی یا نه؟

طب سنتی دارو و پرهیز بهم داد خیلییی کم روم تاثیر داشت. الان همه چی میخورم ولی موقع پرهیز لبنیات ترشی بادمجان عدس فلفل سرخ کردنی نمیخوردم . الان فقط لبنیات رو نمیخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من هر دارویی میخورم روم اثر نداره یا اگه داشته باشه فقط دو روزه بعد بدتر میشم..رفتم مسجد پیش یه ...

واااای بخدا دقیقا منم همینم هرچیم برام خوب بوده در حد یکی دو روز بوده و بس همین بعدش بدتر شدم .فک میکردم بدنم عادت میکنه ب دارو . خب باید چیکار کنیم

بله من هر دارویی میخورم روم اثر نداره یا اگه داشته باشه فقط دو روزه بعد بدتر میشم..رفتم مسجد پیش یه ...

من حتی روانشناس روانپزشک همه چیو امتحان کردم  الان دنبال مربی یوگای خوبم . خیلی خستم. دقیقا تو اوج جونی این بلا گریبانگیرم شد بیست سالگی . 

حرز امام جواد چیه؟ من الان دوازده ساله این مشکلو دارم چند سال پیشا طب سنتی رفتم دقیق همرو یادم نیست ...

راجع به حرز بزن اینترنت توضیحش خیلی طولانیه..

من رفتم اینا رو بهم نداد..مطمئنی دکترش معتبر بود؟ برو یه جای بهتر...من رفتم بهم عرق چهل گیاه و تخم اسپند هرشب و کندر و عسل و  داروی امام رضا و .. داد ..در از یه ماه از روزی ۵ بار دستشویی شدم  هر دو روز یه بار ..ولی بازم اسهال بودم..ولی خب به نظرم ازاون روزی ۵ بار  اسهال بهتره.. الانم چون دیگه میدونم علت بیماریم چشم زخمه  دیگه طبق استخاره دارو هام رو گذاشتم کنار چون یه مدته روم اثر نمیذاشتن ..یعنی دوسال تمام طبع گرم خوردم ولی دکتر میگفت طبعت چرا گرم نمیشه🤦‍♀️

داروی امام رضا ع خیلی کمکم میکرد تا  بدجور میشدم و کمی خونریزی داشتم یه دمنوش آویشن یا عرق نعناع درست میکردم نصف داروی امام رضا رو میریختم داخل با یه قاشق عسل..آب روی آتیش بود..ولی اونم دیگه بعد از یه مدت به خاطر چشم زخم لامصب اثرش روم کم میشد..خدا از  اونی که چشمم زد نگذره نمیبخشمش..

یکی از امامان گفتن بیشتر از نصف کسایی که توی قبرستانن به خاطر چشم زخمه..

تنها چیزی ک یخورده روم اثر داشت قرص اعصاب بود ک اونم انقدی عوارض داشت که بعد یسال گذاشتمش کنار

راجع به حرز بزن اینترنت توضیحش خیلی طولانیه.. من رفتم اینا رو بهم نداد..مطمئنی دکترش معتبر بود؟ برو ...

باشه گلم مرسی میخونم. آره دکترش خوب بود یعنی باور کن پیش کسایی رفتم که خیلیا ک مریض بودن و خوب شده بودن بهم معرفی کرده بودن ولی هیچکدومشون برا من فایده ای نذاشتن واقعااااا ب معنای واقعی کلمه کم آوردم

طب سنتی دارو و پرهیز بهم داد خیلییی کم روم تاثیر داشت. الان همه چی میخورم ولی موقع پرهیز لبنیات ترشی ...

فلفل که خیلی بده چون التهاب رو زیاد میکنه..

من الان بهت میگم دوره ی پرهیز چجوری رعایت میکردم تعجب میکنی😁

اول این که غذاهای طبع گرم کامل حذف ..لبنیات که کامل حذفه به جز کره ی محلی ای دوغش گرفته شده..برنج میتونی بخوری ولی توش زیره بریز یا زعفرون که گرم شه..خرماخوبه

مغزیجات بخور..

غذاهای نفاخ حذف مثل نخود و کلا حبوبات..لپه طبعش گرمه بهتره نسبت به بقیه یکم ولی باز چون نفخ داشت منو اذیت میکرد..رب و گوجه و خیار حذف ..میوه های طبع سرد مثل هندوانه  البالو پرتقال آلوچه و میوه های ترش حذفه..میوه فقط انبه سیب موز و گیلاس و زردالو و به..تازه من متوجه شدم یه سری میوه ها رو خام بخورم اذیت میشم مثل به که ایپز کنیم بهتره.. سیب زمینی حذف مگه این که با تخم مرغ محلی قاطی کنی..

مرغ ماشینی و گوشت گاو و ماهی(که واقعا داغون میکنه) و غذای طبع سرد و سنگین مثل پیتزا و فست فود و ماکارونی و فلافل و آش حذفه..

غذاهایی که میتونی بخوری  مرغ و اردک و غاز و بوقلمون محلی و کاملا ارگانیک ..بلدرچین و تخم بلدرچین  ..گوشت گوسفند ..گندم ..سیر رو هم اگه روده ت زخمه حذف کن ..یه مدت رعایت کن بهتر میشی ان شاءالله..من اینا رو رعایت کردم ولی الان یکم خسته شدم  یکم نا پرهیزی میکنم.. کپسول بره موم و عسل هم عالیه

واااای بخدا دقیقا منم همینم هرچیم برام خوب بوده در حد یکی دو روز بوده و بس همین بعدش بدتر شدم .فک می ...

پس مثل منی..من که علتش رو پیدا کردم که چشم زخمه ..بهشم اعتقاد دارم..تو هم باید بگردی پیدا کنی..درکل برای ما استرس سمه..از هرچیزی که استرس میاره خودتو دور کن ..من دیروز امتحان داشتم ده دقیقه قبل امتحان بخاطر استرس دستشویی بودم🥲

من حتی روانشناس روانپزشک همه چیو امتحان کردم  الان دنبال مربی یوگای خوبم . خیلی خستم. دقیقا تو ...

منم ۲۳ سالگی دچارشم..الان چند سالته؟

ورزش کن طبع بدنت رو تغییر میده آب بدنت هم کم میشه کمتر اسهال میشی

فلفل که خیلی بده چون التهاب رو زیاد میکنه.. من الان بهت میگم دوره ی پرهیز چجوری رعایت میکردم تعجب م ...

مرسی گلم از اینکه وقت گذاشتی اینهمه تایپ کردی . آره الان اینارو نوشتی چند مورد دیگش یادم اومد مثل گوشتا و حبوباتو میوه . گرمیجاتم شما حذف کردین؟ خدایی خیلی سخته رعایتش

پس مثل منی..من که علتش رو پیدا کردم که چشم زخمه ..بهشم اعتقاد دارم..تو هم باید بگردی پیدا کنی..درکل ...

منم استرس وحشتناک حالمو خراب میکنه ولی در حالت عادیم یکساعت تو دستشوییم . کاش چشم زخم ی راه حلیم داشت