2777
2789
منم ۲۳ سالگی دچارشم..الان چند سالته؟ ورزش کن طبع بدنت رو تغییر میده آب بدنت هم کم میشه کمتر اسهال م ...

الان ۳۲ هستم . میخوام برم یوگا . گلم من اسهال نیستم دستشوییم ب طرز عجیب و باورنکردنی ای خیلییی زیاده گلاب ب روت دفع بلغمم زیاد دارم

مرسی گلم از اینکه وقت گذاشتی اینهمه تایپ کردی . آره الان اینارو نوشتی چند مورد دیگش یادم اومد مثل گو ...

گرمیجات که باید بخوریم چون طبعمون سرده..از بلغم زیاد ، بلغم و سردی زده به روده به خاطر همین گاهی بلغم و کف خارج میشه اگه خیلی بدجور بشی..من گرمیحات رو اصلا حذف نکردم..شیرینی کارخونه ای و شکر سفید هم نخور..جاش شکر قهوه ای بگیر..خواهش میکنم گلم درکت میکنم میکنم ..منم جای تو بودم دوست داشتم دیگران بهم کمک کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خوب شد گذاشتی کنار عوارضش زیاده

خیلیییی وحشتناک بود من اکثر اوقات تنهام تو خونه . اصلا دچار فراموشی شده بودم میخواستم برم بیرون میدیدم در قفله یادم نمیومد کی قفل کردم کلیدو کجا گذاشتم اصلا فیلمی داشتم ولی خب تایم دستشوییامو ب نیم ساعت کاهش داده بود ولی ب هیچ وجه دیگه حاضر نیستم استفاده کنم

الان ۳۲ هستم . میخوام برم یوگا . گلم من اسهال نیستم دستشوییم ب طرز عجیب و باورنکردنی ای خیلییی زیاده ...

یوگا رو شنیدم برای آرامش خوبه..بلغم از سردیه روده ست..یعنی اسهال نیستی ولی بلغم داری؟ من ۲۵ ام

هر وقت استرس گرفتی قران بخون آرومت میکنه یا نماز

خیلیییی وحشتناک بود من اکثر اوقات تنهام تو خونه . اصلا دچار فراموشی شده بودم میخواستم برم بیرون میدی ...

چقدر بد🤦‍♀️🤦‍♀️

الان یه بار دستشویی میری نیم ساعته یا کلا چند بار میری که روی هم نیم ساعت میشه؟ 

گرمیجات که باید بخوریم چون طبعمون سرده..از بلغم زیاد ، بلغم و سردی زده به روده به خاطر همین گاهی بلغ ...

قربوونت گلم .آها پس من اشتباه متوجه شدم فک کردم گفتی گرمیجاتو حذف کردی . منم سر مزاج و سوداییم این دفع بلغم و هربار که میرم سرویس دارم  خلاصه اینکه خیلی عجیبم مگه فقط معجزه ای شه

اره میدونم چی میگی🥲 دردش عذاب آوره موقع حرکت توی روده ها ..متاهلی؟

آره دقیقا . نه مجردم با این وضع اصلا ب ازدواج فکرم نمیکنم چون واقعا اوضام خیلی وخیمه از پس خودم تنهام برنمیام چ برسه مسئولیت زندگی و ... 

قربوونت گلم .آها پس من اشتباه متوجه شدم فک کردم گفتی گرمیجاتو حذف کردی . منم سر مزاج و سوداییم این د ...

اره من چون طبعم سرده و بلغمه کلا سردی رو حذف کردم فقط گرمی میخورم..

ان شاءالله خوب میشی..از جای معتبر حرز رو پیدا کن بذار..ما چون دارو روی ما اثری نداره باید همه ی روش ها رو امتحان کنیم  ان شاءالله که خدا معجزه ش رو نشون میده به زودی

یوگا رو شنیدم برای آرامش خوبه..بلغم از سردیه روده ست..یعنی اسهال نیستی ولی بلغم داری؟ من ۲۵ ام هر و ...

آره گلم اسهال نیستم دفع م بیش از حده . دفع بلغمم زیاد دارم. من خیلی گرمیجاتم مصرف میکنم تعحب میکنم چرا تاثیر نمیزاره سردی م نمیخورم. آره منم شنیدم ولی هنوز امتحانش نکردم 

چقدر بد🤦‍♀️🤦‍♀️ الان یه بار دستشویی میری نیم ساعته یا کلا چند بار میری که روی هم نیم ساعت میشه؟&n ...

نههههه هربار که میرم کم کم یکساعت اون توم . فک کن روزی ممکنه دو یا سه بارم برم . وقتی داروی اعصاب مصرف میکردم شده بود هر دفعه نیم ساعت . الان غیر ممکنه زیر یکساعت بیام بیرون هیچکی باورش نمیشه فقط اطرافیانم که میبیننم  ک اونام گاهی فکر میکنن الکی میشینم حقم دارن خودمم از این قضیه هنگم چ برسه ب اطرافیان . اصلا میگم فک میکنم هیچکی تو دنیا مثل من نباشه شاید باورت نشه پیش اومده چندین بار سه ساعتم نشستم دیگه جنازم وقتی میام بیرون برا همینه میگم عاجزم کم آوردم 😞😞