2777
2789
اوووووو از این به بعد همش به همین چیزا فکر میکنی😁 راستی الان که خیلی خوشحالی التماس دعای فراوون د ...

ان شاءالله 

حتما عزیزم

امام زمان آمین گوی دعاهاتون باش ان شاءالله

برات آیت الکرسی میخونم گلم

🥰خدایا شکرت🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن عزیزم هنوز نمیدونه😅 لباس نوزادی خریدم گذاشتم تو باکس شب سوپرایز کنم😍

حتما یواشکی ازش فیلم بگیر

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

راستی خدا کنه شوهرت تیز باشه بفهمه شوهر من که اینقدررر خنگ بازی درآورد خودم بهش گفتم🤣🤣🤣

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
😅😅😅😅 خدا نکشتت

بهش گفتی منو تگ کن عکس العملشو بدونم

حتما عزیزم😘 چقد خوبی که ب خوشحالی دیگران انقد خوشحالی 😘

❤❤❤

سلام عزیزم

خیلی مبارکه

باید شیرینی بدین😍😍

فریبا رحیمی کارشناس مامایی
باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...
مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج
fariba.rahimi.midwife@

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور
طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

گروه پرسش و پاسخ زنان و زایمان ومامایی با حضور کارشناس مامایی
لطفا عضو بشید و دوستانتون رو هم عضو کنید
ممنونم از حمایت و دوستیتون.
https://t.me/+xou54lFJwyM5NTc0

سلام عزیزم خیلی مبارکه باید شیرینی بدین😍😍 فریبا رحیمی کارشناس مامایی باسابقه بالای ده سال در ام ...

قربونت خانم دکتر 🌹

میتونین از بتا جنسیتو حدس بزنین؟؟

🥰خدایا شکرت🥰
❤❤❤

سلام گلم

گفته بودم بهت اطلاع میدم که دیشب چ گذشت🤣

هیچی باکس رو آوردم دادم بهش فک کرد برا خودش کادو خریدم🤣

بعد باز کرد هنگ کرد گفت اینارو چرا خریدی😅وای چ گوگولین😁..بعد گفت چرا فیلم میگیری منم خندیدم بعد گفت نکنه حامله ای؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳

گفتم آره

کلی قسم داد که راس میگی و اینا بعد هیچی دیگه بقیش +۱۸ 🤣🤣🙈

🥰خدایا شکرت🥰
سلام گلم گفته بودم بهت اطلاع میدم که دیشب چ گذشت🤣 هیچی باکس رو آوردم دادم بهش فک کرد برا خودش کاد ...

ای جانم 😍😍😍😍😍😍😍

بیا وسط شلولو لو وووووووووو

باز خوب بوده تیزه زود فهمیده😂😂😂😂

بقیشم گوشامو میگیرم چون +۱۸🤭🤭🤭🤭🙈🙉🙉🙉

ای جانم 😍😍😍😍😍😍😍 بیا وسط شلولو لو وووووووووو باز خوب بوده تیزه زود فهمیده😂😂😂😂 بقیشم گوش ...

فدات عزیزم

💃💃💃🤣

اره فهمید

اره دیگه گوش و چشمتو برا بقیش ببند🤣

🥰خدایا شکرت🥰
قربونت خانم دکتر 🌹 میتونین از بتا جنسیتو حدس بزنین؟؟

نه گلم جنسیت توی کل دنیا بغیر از آزمایش ژنتیکی و سونوگرافی با هیچ چیز قابل تشخیص نیست.

نه با تعداد ضربان قلب نه با بتا و نه هیچچی

این رو منی میگم که ۱۱سال روش تحقیق کردم و همه نوعش رو دیدم