سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
برو تو خط اینکه نوروز سال ۱۴۰۲ سه نفری پای سفره هفت سین
اوووف چه حالی میده
بابا مامان نی نی😍😍😍
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ای جانم😍 اصلا بهش فک نکرده بودم😅 خیلی ممنونم عزیزدلم ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😘
اوووووو
از این به بعد همش به همین چیزا فکر میکنی😁
راستی الان که خیلی خوشحالی التماس دعای فراوون دارم