2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مبارکه احتمالا پسره

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

بعععععععلهههه مبارکه😍😍😍😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خیلی ممنونم از کجا احتمال دادین؟؟😍

آخه بتای پسر پایینه بیشتر اوقات

من دخترم بعد ۶ روز تاخیر ۱۳۵۰ بود

ولی پسرم بعد ۶ روز تاخیر ۱۶۴ بود

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
مرسی که انقد ذوق کردی.قربونت😘

فدات

برو تو خط اینکه نوروز سال ۱۴۰۲ سه نفری پای سفره هفت سین‌

اوووف چه حالی میده 

بابا مامان نی نی😍😍😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
آخه بتای پسر پایینه بیشتر اوقات من دخترم بعد ۶ روز تاخیر ۱۳۵۰ بود ولی پسرم بعد ۶ روز تاخیر ۱۶۴ بود

اها دستت درد نکنه😊

خدا حفظشون کنه 🌹

🥰خدایا شکرت🥰
فدات برو تو خط اینکه نوروز سال ۱۴۰۲ سه نفری پای سفره هفت سین‌ اوووف چه حالی میده  بابا مامان ...

ای جانم😍 اصلا بهش فک نکرده بودم😅

خیلی ممنونم عزیزدلم

ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😘

🥰خدایا شکرت🥰
ای جانم😍 اصلا بهش فک نکرده بودم😅 خیلی ممنونم عزیزدلم ان شاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😘

اوووووو

از این به بعد همش به همین چیزا فکر میکنی😁

راستی الان که خیلی خوشحالی التماس دعای فراوون دارم

شوهرت میدونه؟؟