2777
2789

شوهر من تو کشتیرانی کار میکنه ، قبلا کلا رو دریا بود، هر ازگاهی مثلا دو سه ماه یه بار میومد خشکی ، چند روزی میموند ، و میرفت 

الان بخاطر اینکه تشخیص اختلال روانی داده شده براش، منتقل شده شهرستان ، شهری که خانوادش هم اونجا زندگی میکنن، من فکر میکنم خودش خواسته اونجا منتقلش کنن

الانم اونجا خونه ی پدرش زندگی میکنه

اوناهم آدمای سواستفاده گر و کنترل گر 

خصوصا از لحاظ مالی خیلی سواستفاده کردن و میکنن

شوهرم میگه نمیتونم اینجا خونه اجاره کنم، منتظرم خونه سازمانی بدن

من و دخترم تهرانیم 

با توجه به اینکه اینجا پایتخته ، امکانات نسبت به جاهای دیگه بیشتره ، خونه زندگیم اینجاس، دخترمو کلاس ثبت نام کردم ، مدرسه ی خوب ثبت نام کردم ،و خیلی مزایای دیگه

ولی تو اون شهرستان از خیلی چیزا محروم میشیم ، حتی یه مدرسه ی خوب ! 

نمیدونم با این اوصاف برم اونجا پیش شوهرم

با توجه به اینکه اختلال شدید روانی هم داره و کارها و رفتارهایی ازش سر میزنه که اعصاب آدم بهم میریزه، نگران دخترم هم میشم 

یا تهران باشیم ، ولی رفت و امد کنیم؟ 

البته شوهرم فعلا قصد نداره مارو ببره ، خونه رو بهونه کرده 

ولی اگه خونه آماده شد چی؟ 

شما جای من باشین چه میکنید ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه نری این وابستگی شوهرت به خانوادش خیلی خیلی بیشتر میشه ها چون قبلا میرفته و چند ماه نبوده الان ۲۴ساعته با اوناس مثه یه پسر مجرد

ممکنه بعد چند وقت کلا دیه احساس مسئولیتی مثه یه پدر برا بچت یا حتی خودت نداشته باشه چون کلا مردا این مدلین هرچی کمتر برا زندگی و بچه زحمت بکشن و از جونشون بذارن قدرشو کمتر میدونن 🙄

*◄থৣ   یکعـבـב متاهل عاشق هسـבم                                     من باعشق פּ בوستے ازـבواج کرـבم                اگـہ حس کرـבے میتونم کمکت کنم خوشحال میشم בوست خوبم  💖থৣ►

با توجه به این که میگی شوهرت آدم عصبی و بداخلاقیه پس در نتیجه همون تهران بمون ، ماهی یکی دوبار برو بهش سر بزن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...