2777
2789
عنوان

بهم بگین ازدواج کنم باهاش یا نه

816 بازدید | 48 پست

خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره.کنارش خیلی ارامش دارم.وقتی پیششم حالم خ خوبه.اما خب خیلی باهم کل کل میکنیم.۴ ساله دوستیم.همش پیش هم بودیم.هر روز.ساعتای زیاد.ولی چن تا ایراد داره.اول اینکه قبلا ازدداج کرده و یه پسر ۱۰ ساله داره که بیش از اندازه تخسه و وقتی میاره پیشمون من هرچی میخام ارتباط بگیرم نمیشه تازه ناراحتم میشه من با باباش حرف بزنم.کلا نه به من به همه حسوده.حتی ب مادر خودشم همینجوری بوده قبل از طلاقشون.بشدت ب پدرش وابستس.تو این ۴ سال نتونستم یه مسافرت ۲نفره باهاش برم بس ک لوسه و نمیزاره بره جایی.باید ۹ شب خونه باشه.خود این اقاهم خیلی هواسش هست که پسرش ناراحت نشه بیشتر الویت میده اونو.مشکل دیگم اینه که وقتی دعوا میکنیم خ بددهنی میکنه و عصبی میشه.ک منم جواب نیدم پا بپاش رفتاراشو ولی سریع هم اروم میشه و از دل درمیاره زود و یا رد میده.شکاکم هست تا حدودی.حالا باز اینا برام سخت نیست بیشتر درگیری فکریم سر بچشه.اینم میگه بچم نهایت تا چن سال دیگه پیشماست بعد میره سراغ زندگیه خودشسربازی و...من خودم قبلا ازدواج کردم ولی چون ب همسرم علاقه نداشتم جدا شدم.حسی ک با این اقا دارم هیچوقت با همسرن نداشتم.از زندگی واقعا لذت میبرم کنارش.ولی خب مشکل بچه ای ک داره نمیدونم میتونم کنار بیام و ب مشکل نخورم و پشیمون نشم.چون ازدواج دوممه خیلی استرس دارم.اینم همش ب خواستگاری اصرار داره.اگا من چن ماهه دودلم.از یه طرف خ دوسش دارم اما از یهطرف دیگه اینه وضعیت.یه چیز دیگه راجع ب اخلاقش بگم اینه بشدت ایرادگیره.همش نظر میده راجع ب همه چی و خودشو کلا خیلی بالاو آس میبینه از لحاظ فکری بگیر تا مدقعیتی درصورتی که واقعیتش برعکسه همه هم میگن.و اینکه ب خواهر برادراش خیلی بها نیده.خرج مادرشم میده.ولی از اینا نیست که بزاره زنش بدونه چقد پول درمیاره درنمیاره.درکل اینم از رفتارای دیگش.بازم چون دوسش دارم اینا مهم نیست.۴ ساله زندگی کردم باهاش.اما یه یه سالهپسرشو میبره میاره این ازارم میده شدیدا چون پسرش رفتاراش خوب نیست و تربیت درست نشده.بی جشم و رو هم هست و لوسه.من جیکار کنم.نمیتونمم ازش دل بکنم.کلا گیر کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرررررررررگز

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

فقط بچه

از اونجا رونده از اینجا مونده!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

اخه یه بار با عقل ازدواج کردم ولی چون دوسش نداشتم یعنی عاشقش نبودم بعد چن سال جدا شدم از شوهرم.با اینکه بد نبود.نتونستم زندگی کنم.ولی اینو خیلی دوسش دارم.خیلی ام ادم هیحانی ام ک با ایناقا تخلیه میشه هیجاناتم چ خوب چ بد.ولا روحیه امون خیلی شبیه همه.نمیتونم بزارمش کنار.گیر کردم زمینو اسمون

بیچاره میشی والا.  خواهرم که پسرهای شوهرش شدن معضل زندگیش.  تازه پیش مادرشونم هستن.  شوهر خواهرمم بددهنه‌. و خواهرمم صبور.  فقطططط به جدایی فکر میکنه...

واقعا خیلی حاشیه داره زندگی خواهرم.  شوهرشم رییس بانکه مثلا...

ویژگیه مثبتش اینه ک شوخ طبعه.روحیاتشم بهم خ نزدیکه.هوامو داره اونم البته بخاطر شکاک بودتشه بنظرم چوندوس نداره تنها برم جایی یا کاری کنم.هواسشم بهم هست.خسیسم نیست.درکل مثبتاش ایناس