خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره.کنارش خیلی ارامش دارم.وقتی پیششم حالم خ خوبه.اما خب خیلی باهم کل کل میکنیم.۴ ساله دوستیم.همش پیش هم بودیم.هر روز.ساعتای زیاد.ولی چن تا ایراد داره.اول اینکه قبلا ازدداج کرده و یه پسر ۱۰ ساله داره که بیش از اندازه تخسه و وقتی میاره پیشمون من هرچی میخام ارتباط بگیرم نمیشه تازه ناراحتم میشه من با باباش حرف بزنم.کلا نه به من به همه حسوده.حتی ب مادر خودشم همینجوری بوده قبل از طلاقشون.بشدت ب پدرش وابستس.تو این ۴ سال نتونستم یه مسافرت ۲نفره باهاش برم بس ک لوسه و نمیزاره بره جایی.باید ۹ شب خونه باشه.خود این اقاهم خیلی هواسش هست که پسرش ناراحت نشه بیشتر الویت میده اونو.مشکل دیگم اینه که وقتی دعوا میکنیم خ بددهنی میکنه و عصبی میشه.ک منم جواب نیدم پا بپاش رفتاراشو ولی سریع هم اروم میشه و از دل درمیاره زود و یا رد میده.شکاکم هست تا حدودی.حالا باز اینا برام سخت نیست بیشتر درگیری فکریم سر بچشه.اینم میگه بچم نهایت تا چن سال دیگه پیشماست بعد میره سراغ زندگیه خودشسربازی و...من خودم قبلا ازدواج کردم ولی چون ب همسرم علاقه نداشتم جدا شدم.حسی ک با این اقا دارم هیچوقت با همسرن نداشتم.از زندگی واقعا لذت میبرم کنارش.ولی خب مشکل بچه ای ک داره نمیدونم میتونم کنار بیام و ب مشکل نخورم و پشیمون نشم.چون ازدواج دوممه خیلی استرس دارم.اینم همش ب خواستگاری اصرار داره.اگا من چن ماهه دودلم.از یه طرف خ دوسش دارم اما از یهطرف دیگه اینه وضعیت.یه چیز دیگه راجع ب اخلاقش بگم اینه بشدت ایرادگیره.همش نظر میده راجع ب همه چی و خودشو کلا خیلی بالاو آس میبینه از لحاظ فکری بگیر تا مدقعیتی درصورتی که واقعیتش برعکسه همه هم میگن.و اینکه ب خواهر برادراش خیلی بها نیده.خرج مادرشم میده.ولی از اینا نیست که بزاره زنش بدونه چقد پول درمیاره درنمیاره.درکل اینم از رفتارای دیگش.بازم چون دوسش دارم اینا مهم نیست.۴ ساله زندگی کردم باهاش.اما یه یه سالهپسرشو میبره میاره این ازارم میده شدیدا چون پسرش رفتاراش خوب نیست و تربیت درست نشده.بی جشم و رو هم هست و لوسه.من جیکار کنم.نمیتونمم ازش دل بکنم.کلا گیر کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو که هر جمله رو گفتی بعدش گفتی دوسش داری چی این فرد رو دوس داری بددهنه .شکاکه .الویت بچه اش ...
اره خودمم موتدم چرا دوسش دارم.همه دوروبریام هم همینو میگن.بجز یه نفر ک شوهرش دقیقا همین ویژگی هارو داره جز بچه.تازه هم ازدواج کردن.با اینکه الان دعوان اما باز دختره میگفت بهم بازم برگردم عقب با همین ازدواج نیکنم چون دوسش دارم دعواش و اخلاقای بدشم قشنگه.تازه مال اون خیانتکارم هست.حرفای اون منو بیشتر دودل کرد