2777
2789
عنوان

بهم بگین ازدواج کنم باهاش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یه بار با عقل ازدواج کردم ولی چون دوسش نداشتم یعنی عاشقش نبودم بعد چن سال جدا شدم از شوهرم.با ای ...

ببین این جمله رو آویزه ی گوشت کن که بر حسب تجربه شخصی میگم.‌

ازدواج ،از ارزش عشق میکاهد.

و واقعا هم همینطوره.

توی زندگی مشترک خیلی آسیب میبینی... از ما گفتن‌.

خواستی تجربه ش کن‌

بار قبل دوسش نداشتی جدا شدی

اینبار بخاطر پسرش و اخلاقای بدش(شکاک/ایرادگیر/و...) جدا میشی

بعد ازدواج وقتی هیجانات میخوابه و زندگی روند روزمرگیشو پیدا میکنه تازه مشکلات ریز گذشته پررنگ میشه که برا شما ریز هم نیست اصلا

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
تو که هر جمله رو گفتی بعدش گفتی دوسش داری  چی این فرد رو دوس داری بددهنه .شکاکه .الویت بچه اش ...

اره خودمم موتدم چرا دوسش دارم.همه دوروبریام هم همینو میگن.بجز یه نفر ک شوهرش دقیقا همین ویژگی هارو داره جز بچه.تازه هم ازدواج کردن.با اینکه الان دعوان اما باز دختره میگفت بهم بازم برگردم عقب با همین ازدواج نیکنم چون دوسش دارم دعواش و اخلاقای بدشم قشنگه.تازه مال اون خیانتکارم هست.حرفای اون منو بیشتر دودل کرد

خب پسرش مادر بالا سرش نبوده ک یاد بگیره بد و خوب رو. اما نطفه هیچکس بد نیست ک  دوستش داری با ا ...

من همین فگرو دارم فقط میخاستم بدونم پشیمون میشم بنظرتون.و تجربیات مشابه رو بدونم

فقط دور شو ازین مرد .

دوسش داری برو تحمل کن و خودتو به فنا بده با این مرد.

به نظرم به خودت تلقین میکنی که باهاش حس خوب داری.وگرنه چیزایی که گفتی هر لحظه و هر ساعت میتونن وجودتو پر از حس بد و منفی بکنن ازش.

دیگه خود دانی عزیزم