2777
2789
فکر کنم اوکیِ چون زیر ۵ منفیِ میشه از علائمت بگی؟ من روز موعد بتام ۴۴ بود ۴ روز بعد شد ۷۷فردا دوب ...

من بارداری هام بدون علایم و ویاره،.

یه سقط ۸هفته داشتم ک قلبش تشکیل نشد و سقط شد.

دخترمم همون اوایل ب لکه بینی افتادم با شیاف اوکی شد.

این یکی ولی هیچ لکه بینی نداشتم طبق پریودم ۵ هفته و ۲ روز بود ک فهمیدم خارج رحمی.

علایمش : درد زیر شکم و بیشتر یک طرفه راست.موقعی ک دسشویی میرفتم وقتی مینشستم حس میکردم لگنم سنگینه ،تو قسمت مثانه همش درد و فشار داشتم , معدم و زیر دنده هامم حتی درد میکرد ک دکتر رفتم گفت طبیعیه😏

روز آخر دیگه رفتم سونو واژینال ک گفت مشکوک ب خارج رحمی هستی.بتا دادم ۸۰۰ بود. فرداش دوباره سونو و دوباره بتا ۳۰۷، ک تو سنو دومی گفتن تو لگنت مایع دیده شده احتمالا لوله ات خونریزی کرده از داخل.باید عمل بشی.

خلاصه اینکه درسته اوایل خیلی دردا و اینا طبیعیه و بعضیا میگن چون رحم داره بزرگ میشه درد داری ولی اگه درد یک طرفه بود جدی بگیر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری هام بدون علایم و ویاره،. یه سقط ۸هفته داشتم ک قلبش تشکیل نشد و سقط شد. دخترمم همون اوای ...

بتات اولش چند بود؟خوب بالا میرفت؟

من درد پریودی دارم گاهی

لک و خونریزی اصلا نداشتم

گاهی سمت راستم یه کوچولو تیر میکشه

به حساب پریودی الان ۵هفته و ۴روزم

۵هفته چجوری متوجه شدی؟

چرا انقد زود خونریزی  داخلی کردی؟هنوز ک خیلی کوچیک بود

بخدا دارم دیوونه میشم

بتات اولش چند بود؟خوب بالا میرفت؟ من درد پریودی دارم گاهی لک و خونریزی اصلا نداشتم گاهی سمت راستم ...

اولین بتا ک دادم ۸۰۰ بود..

بخاطر همین درد ها و اینکه یهویی به خونریزی افتادم مثل پریودی. مشکوک شدم و سونو واژینال رفتم گفتن تو رحم چیزی دیده نمیشه تو لوله راست یه توده ۲در۳سانتی دیده میشه.بعد از سونو رفتم بتا دادم ک ۸۰۰ بود.فرداش ک رفتم ب دکتر نشون دادم گفت دوباره بتا بده ببینم چطور میشه ک بتام۳۰۷ شده بود.و گفت دوباره سونو بده چون گفتم خونریزیم قط شده ولی وقتی بلند میشم سرم گیج میره. و اینکه ران پام تیر میکشید. سنو ک دادم گفتن مایع تو لگن دیدن.ک دکتر گفت اون سرگیجه ک وقتی بلند میشی نشونه خونریزی داخلیه لاپاراسکوپی نداشتن اگرم اون مایع مشکوک دیده نمی‌شد با دارو جذب میشد چون کوچیک بود.برای همین لاپاراتومی شدم از همون ک میترسیدم سرم اومد😣😔💔

اولین بتا ک دادم ۸۰۰ بود.. بخاطر همین درد ها و اینکه یهویی به خونریزی افتادم مثل پریودی. مشکوک شدم ...

عزیزززززم انشاالله که دیگه بلا و مریضی و ازین مشکلات ازتون دور باشه

تروخدا برا منم دعا کن فردا آزمایش دارم دل تو دلم نیس

عزیزززززم انشاالله که دیگه بلا و مریضی و ازین مشکلات ازتون دور باشه تروخدا برا منم دعا کن فردا آزما ...

ممنون از دعات عزیزم.خیلی روزای بدی رو گذروندم و هیچکس درکم نکرد.حتی شوهر نامردم.ولی گذشت....

از خدا می‌خوام فردا اتفاقای خوب بیوفته برات.و این بلا ک سر من اومد سر هیچکس دیگه نیاد.