سلام سلام بچه ها اونایی ک تو میکاپ ماهرن بگن واسه میکاپ چ لوازمی نیازه همه رو بگین بعد بگین استفادشونم چیه با توضیحات کامل ..بچه من بدون اینکه کلاس ارایشگری برم از رو کلیپ و لوازم میکاپ اگه بخرم میتونم ارایش خوبی بکنم یا نه
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله تونسته باشم بهت کمکی بکنم یه کوچولو حداقل ☺☺
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خط چشمم وقتی که تا این گوشهی چشم میکشی رو به بیی جهت میدی چشمم هه ر کشیده و درشت نشونمیده
بله درسته قبلا رو چشم کار کردم خط چشم رو بلدم فقط کانسیلر بینی یخورده سختمه اونم گفتم همه وسایل رو بخرم تمرین کنم مثلا دماغ باریک بشه باید دو سمت دماغ رو سایه تیره زد برا کوچیک شدن پره هاشو درسته؟
بله درسته قبلا رو چشم کار کردم خط چشم رو بلدم فقط کانسیلر بینی یخورده سختمه اونم گفتم همه وسایل رو ب ...
پره هاشو نه رو استخون هست بلندی استخون بیمی می دونی کارو میگم از وسط دوباره اندازه بگیری بیای پایین تا نوک بینی یه خط نازک سایه قهوهای
مرسی فدات اره همینکه وسایل رو گفتین کلی بهم کمک کردین عزیزم محیت کردین مهربون❤
قربونت برم وظیفه خودم دونستمکه کمکت کنم عزیزم