2777
2789
عنوان

میکاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست
عالیه عزیزم متوجه شدم چجور بکشم 😍

فدات شم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله تونسته باشم بهت کمکی بکنم یه کوچولو حداقل ☺☺

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خط چشمم وقتی که تا این گوشه‌ی چشم میکشی رو به بیی جهت میدی چشمم هه ر  کشیده و درشت نشون‌میده

بله درسته قبلا رو چشم کار کردم خط چشم رو بلدم فقط کانسیلر بینی یخورده سختمه اونم گفتم همه وسایل رو بخرم تمرین کنم مثلا دماغ باریک بشه باید دو سمت دماغ رو سایه تیره زد برا کوچیک شدن پره هاشو درسته؟

بله درسته قبلا رو چشم کار کردم خط چشم رو بلدم فقط کانسیلر بینی یخورده سختمه اونم گفتم همه وسایل رو ب ...

پره هاشو نه رو استخون هست بلندی استخون بیمی می دونی کارو میگم از وسط دوباره اندازه بگیری بیای پایین تا نوک بینی یه خط نازک سایه قهوهای

مرسی فدات اره همینکه وسایل رو گفتین کلی بهم کمک کردین عزیزم محیت کردین مهربون❤

قربونت برم وظیفه خودم دونستم‌که کمکت کنم  عزیزم 

مرسی مهربون دستت درد نکنه پس همینا رو تهیه میکنم بقیه هم سرچ میکنم از رو پوستم ❤💗

قربونت عزیزدلم،شرمنده من بیش ازاین اطلاعاتی نداشتم،فقط چون خیلی مصرف ریمل دارم،مارک ریملای مختلفوامتحان کردم تاالان اسنس حرف اولومیزنه