سلام سلام بچه ها اونایی ک تو میکاپ ماهرن بگن واسه میکاپ چ لوازمی نیازه همه رو بگین بعد بگین استفادشونم چیه با توضیحات کامل ..بچه من بدون اینکه کلاس ارایشگری برم از رو کلیپ و لوازم میکاپ اگه بخرم میتونم ارایش خوبی بکنم یا نه
" اونایی ک تو میکاپ ماهرن بگن واسه میکاپ چ لوازمی نیازه همه رو بگین بعد بگین استفادشونم چیه با توضی ...
من نگفتم بیان بگن چکار کنی گفتم لوازمو و توضیح بدن چ مارکی خوبه چیا بگیریم همین ما بقیش کلیپهای اموزشی زیادی هست ک بشه انجام داد و تمرین کرد حالا چرا ب شما بر خورده شما اگه بلدین و نمیخوای بگی ک عبور کن اگرم بلد نیستی چیزی ازت کنده نشده
بهم برنخورده فقط خواستم بدونى توقعت بى جا و مسخره ست.در همين حد هم خيلى مفصله مى بينى كه؟ هيچكس ه ...
بسلامت نیاد هم چیزی نمیشه نهایتش ی سرچه یا تو همون کلیپا کامنت بذارم توقعمم زیادی نیست فقط سوال کردم تو زیادی خودتو قاطی پست بقیه نکن حرفم نزنی چیزی ازت کم نمیشه
به نظرم خودتم یبار دیگه بخون چی نوشتی حالا چون نمیدونی من باز برات میذارم: « بگن واس ...
من اینو نوشتم سما چرا از طرف کل مردم جواب میدی کسی بخواد جواب میده نخوادم نمیده بقول شما دیگه چرا به من میپری یکم ارومتر خونسردی خودتم حفظ کن تو اینستاگرام الان با فیلم اموزش میدن اتفاقا خیلیم رایگانه من دوست داشتم اینجام نظرات مردم رو بدونم والا نمیدونستم جنایت کردم کاش همیشه اینقدر حق طلب باشن مردممون اتفاقا خوشحال میشم ولی متاسفانه چیزای فرعی رو میچسبن مردم ما و برای چیزای بزرگتر حق رو پایمال میکنن من زیادی توقعم بالاعه چون خودم اگر هر اطلاعاتی داشته باشم در اختیار بقیه میذارم ادما همیشه همونجور رفتار میکنن که خودشون هستن شما هم خونسردی خودتو حفظ کن کسی حقش پایمال نمیشه اینجا ...اینجا همه چی داوطلبیه حرف از کسی به زور کشیده نمیشه
منم اومدم بهت گفتم کسی چنین کاری برات نمیکنه چنین وقتی برات نمیذاره که حق هم دارن همین :)))
مرسی عزیزم اگرم حرفی زدم به شما بر خورده به بزرگواری خودت بنده رو عفو کن من تیری زدم تو تاریکی نهایتا برم اموزش فقط خواستم اول تمرین کنم یخورده بازم ممنونم از دلسوزیت ❤