2777
2789
اوخی قربونت برم انشاالله بوقتش بهترین نصیبت بشه 😍 دختره 🫀

واایییییی خدا خدا خیلی دوست داره عزیزم من عاشق دخترمممم یعنی همش میگم اگه دختر دار نشدم چیکار کنم خیلی خوبه 😍❤️

خب بعضیا مشکلات و درگیری هاشون رو توی خودشون میریزن بعد جای دیگه بروز میدن اما شما هیییچ وقت از یه ...

اره بخدا خیلی گناهه الان که فکرشو میکنم اگه یکی از تزدیکانم گفته بود چقد ناراحت میشدم اما خداروشکر یه غریبه بود دو دقیقه بعدش فراموش میشه 

خداکنه هیچکس مشکلی براش پیش نیاد تازه نی نی سایتیا هم بفهمن البته بعضی‌هاشون یه چیزایی میگن اصن آدم دهنش وامیمونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان شما از کجا میدونی من بی فکر بچه دار شدم ؟؟ دلم سوخت واسه اطرافیانت که توعه بد زبون. ...

کاش پیامت رو نمیخوندم

یعنی خدا منو دوست نداره که دارم اینجوری انتظار میکشم

دارم اینجوری زجر میکشم 

یعنی خدا هرکسی رو که دوست داره بهش بچه میده 

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

کاش پیامت رو نمیخوندم یعنی خدا منو دوست نداره که دارم اینجوری انتظار میکشم دارم اینجوری زجر میکشم& ...

عزیزم من منظورم به کسی نبود فقط جواب اون کاربر رو دادم 

خدا کریمه شاید من خیلی چیزا ازش خواستم  بهم نداده 

الان شما از کجا میدونی من بی فکر بچه دار شدم ؟؟ دلم سوخت واسه اطرافیانت که توعه بد زبون. ...

خدارووووشکر که من نه ازدواج کردم نه یه درصد تو فکرشم انتظاره چی واقعا چی میگی فقط به دانشگاهو رشته خوب و کار مستقل شدن فکر میکنم والا نمیدونم شما از کجایی که دخترو معلوم نیس چندسالگی شوهر دادن که ۲۰سالگی دلش بچه خواسته

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
والا حقته صد بار تعليغ شي ب تو چ اخه نميبيني طفلك ذوق كرده حتما بايد ي چيز منفي بگي

ساکت باش بابا تو باید تعلیق بشی که خودتو میندازی وسط فوصول

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚