2777
2789
سلام گلم.هر کسی واس زندگی خودش بلده تصمیم بگیره. منم بیستو دو سالمه،خودم نخواستم دانشگاه برم چون از ...

و دانشگاه نرفتی و ترجیح ندادی هیچ کاری نکنی تو این کشور هیچ فایده ای نداره درسته؟ دوساله فعلا رو هوایی بعدا چقد پشیمون میشی از اینکه چرا هیچ کاری برا زندگیت نکردی یا خدایی نکرده بخوای طلاق بگیری نه شلغی داشتی نه پشتوانه و پس اندازی 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
و دانشگاه نرفتی و ترجیح ندادی هیچ کاری نکنی تو این کشور هیچ فایده ای نداره درسته؟ دوساله فعلا رو هوا ...

ن عزیزم من شرایط زندگی خودمو بهتر از هر کسی می‌دونم پس می‌دونم چیکار کنم قربونت برم شما حواست به پیشرفت خودت باشه .هر کسی تو دنیا بهتر از هر کس دیگه ای می‌دونه چکاری بصلاحشه چکاری ن.

مطمئنم و به  امید خدا هیچ وقت پشیمون نخواهم شد و انشالله ک هیچکس تو زندگیش بابت تصمیمی ک میگیره پشیمون نشه.همچنین شما دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم من شرایط زندگی خودمو بهتر از هر کسی می‌دونم پس می‌دونم چیکار کنم قربونت برم شما حواست به پیش ...

دلم برات میسوزه براهمین حرصتو خوردم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
و دانشگاه نرفتی و ترجیح ندادی هیچ کاری نکنی تو این کشور هیچ فایده ای نداره درسته؟ دوساله فعلا رو هوا ...

حالا تو‌که انقدر سخنرانی میکنی چه کار مفیدی داری انجام میدی؟؟؟؟

اصلا چند سالت؟؟؟

حالا تو‌که انقدر سخنرانی میکنی چه کار مفیدی داری انجام میدی؟؟؟؟ اصلا چند سالت؟؟؟

هیچی نشستم تو خونه منتظره شوهر😂

حالا تو‌که انقدر سخنرانی میکنی چه کار مفیدی داری انجام میدی؟؟؟؟ اصلا چند سالت؟؟؟

چیکار به من داری تو من از هیچ کاری نکردن بدم میاد قبل از کنکور یه مدت سرکار میرفتم بعدش کنکور دادم نیوردم اون رشته ای ک میخواستم درحد رشته های معمولی صنایع غذاییو اینا بود بعدش دوباره یه مدت رفتم سرکار بتونم مشاور بگیرم بعدم موندم خونه درس خوندم البته کلا خیلی درس خون نیستم ولی خب رشتمو دوس دارم امسالم دیگه هرجوری شده انتخاب رشته میکنم حتی شده آزاد تهران میرم کنارشم هم گواهینامه گرفتم هم باشگاه بندسازی یه مدت طولانی میرفتم آره منم کاره خاصی نکردم ولی همیشه سعی کردم یه کاره کوچیکم شده انجام بدم که بعد غصه وقتمو نخورم به دوستمونم همینو میگم من فقط دوس داشتم راهنماییش کنم یه جوری ک به زندگیش هدف بده منم افسردگی و اضطراب حاد داشتم تا ۶ماه قرص میخوردم ولی دلیل نمیشه کلا کاری نکنم وقت هیچ وقت منتظره آدم نمیمونه گفتم بره دانشگاه حداقل حالو هواش عوض میشه زندگیش هدف دار تر میشه ولی واسه هرسالش یه بهونه داره

ررضمن اگرم باز برات سواله بگم خانوادم اصلا حامی من نیستن حتی مامانم راضی نبود گواهینامه بگیرم یا میخواستم برم باشگاه میگفت نمیزارم با دستگاه کاری کنی ۲۰ سالمه ولی همش برام تصمیم گیری میشه یه مدت بابام میگفت نمیشه کلا پیشه غریبه کار کنی منم همش باهشون دعوا دارم پولم که ماهی ۱۰۰تومن میدن که یه سوپری برم تمومه برا همین ترجیح میدم همونم نداشته باشم

ررضمن اگرم باز برات سواله بگم خانوادم اصلا حامی من نیستن حتی مامانم راضی نبود گواهینامه بگیرم یا میخ ...

عزیزم هر کسی حق‌ داره برای زندگیش تصمیم بگیر اون خانوم دوست داشته زود ازدواج کنه الانم راضی و خوشبخت شما هم این مسیر و واسع زندگیت انتخاب کردی که حالا هم راضی هستی ادما با این تفاوت هاشون که زیبان شما هم سعی سر این مسائل ناراحت نکنی خودت

2790
2778
2791
2779
2792