2777
2789
دلم برات میسوزه که خیلی بی عقلی منو‌ریپ نزن  @نی_نی_یار_41 ‍  @نی_نی_یار_شب   &n ...

محض اطلاعات نی نی یار ۴۱ وجود نداره و اون کاربر سادست نی نی یار شبم دیشب شیفت بوده الان خوابه😂😂😂پیامامو چندبار نخون که بهت فشار بیاد بالاخره حقیقت تلخه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
دام ميسوزه برا جامعه اي ك يكي توش بيفكر دهنشو باز ميكنه و نظر ميده

برا دلم میسوزه برا افکاره کپک زدت دلم برایی دخترایی که زود شوهر میکنن کسایی که هنوز خودشونو خوب نشناختن میرن تو زندگی زیره بار مسئولیت که اکثر اوقاتم اجازه نمیدن تو جامعه کار کنن و همیشه باید دستشون جلو شوهر دراز باشه نرسیده هم سریع یه بچه پس میندازن که بقیه نگن خدایی نکرده طرف نازا بود اون بچه رو زیر مشکلاتو بدبختیایه ایران به میکنن بدون فکر به اینکه واقعا لازم بود تو شرایط کنونی افتضاح کشورمون بچه دار شن؟ آره دلم میسوزه برا کاربر ۲۰ساله ای که الان به جایی اینکه تو خوابگاه با دوستایه دانشجوش بزنه برقصه بلند شه بره سفر از جوونیش لذت ببره تو فکره تولیده مثله میفهمی ایناروووو؟ یا ترجیح میدم ذهنت بسته بمونه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا با خوشحالی نگم تو چرا ناراحت شدی ؟؟  معلومه که با خوشحالی میگم بچه دار شدم  خود درگی ...

با تو نبودم اون گفت نمک رو زخم نپاش گفتم زخم نیست 

چیکار بنده خدا داری؟از کجا معلوم شاید خیلی هم مادر خوبی بشه مگه بده اختلاف سنی با بچه بیستون یکی دوس ...

همین دیگ اینو نگید چی بگید؟ هانیه توسلی ۳۸ سالشه باهاش مصاحبه کردن گفته هنوز نمیدونم صلاحیت اینو دارم که یکیو تربیت کنم بزرگ کنم یا نه اونوقت شما میگی‌اختلاف سنی کم؟

مادرامون همه زیر ۲۵ سال بچه دار شدن و بهترین نتیجه رو هم داشتن حالا اگه شما مخالف نتیجه خوب و مثبت ...

مثبت  کدوم مثبت؟ اون موقع عرف اینجوری بوده چون قدیمی بودن ما هم باید شبیه قدیمیا باشیم هنوزم کسایی رو میبینم که عین ۱۴۰۰ سال پیش دخترو ۱۷سالگی میفرستن خونه شوهر این کجاش خوبه؟

عزیرم خوب اصن ب شما ربطی نداره توی چه سنی باردار شده  چی میگی ؟ امدی ی کاره دخالت میکنی توی ز ...

آخ کاش به خودت یاد میدادی تو بحث دونفر دخالت نکنی واقعا 

آخ کاش به خودت یاد میدادی تو بحث دونفر دخالت نکنی واقعا 

عزیزم شما دخالت میکنی 

اول خودت یاد بگیر بعد ب بقیه بگو 

اگر خیلی بلد بودی توی تایپیک ی نفر دگ گیر نمیدادی ب نظرات بقیه .

برخورد من با آدمایی مثل شما کاملا درست بود .توصیه میکنم مطالعه اتونو بالا ببرید شاید آرامش پیدا کنید دیگ الکی ب کسی گیر ندید  

دگ ریپ‌نزنید .

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
همین دیگ اینو نگید چی بگید؟ هانیه توسلی ۳۸ سالشه باهاش مصاحبه کردن گفته هنوز نمیدونم صلاحیت اینو دار ...

ایشون به من و دیگران ربط ندارن.یکی میبینم تواناییشو داره یکی میگه تواناییشو ندارم.الان ربطی نداشت حرف شما.چهره های معروف هم قرار نیست الگوی من باشن

همین دیگ اینو نگید چی بگید؟ هانیه توسلی ۳۸ سالشه باهاش مصاحبه کردن گفته هنوز نمیدونم صلاحیت اینو دار ...

هانیه توسلی معیار بقیس؟

اوندفقط یه بازیگره همین وبس هیچ تخصصی ندارن که در مورد زندگی و سن بچه دار شدن و ...اظهار نظر کنه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

این بازیگرا خیلیاشون اقرار میکنن که اگه برگردن عقب تشکیل خانواده میدن و بچه میارن

اونوقت خیلی از ماها متاسفانه داریم از زندگی غلط اونا الگو میگیریم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

الان این زخمه؟ داره با خوشحالی میگ که خداروشکر باردار شدم این زخمه ؟ چی میگی واقعا یه بار جملتو بخون ...

عزیزم حرفت درسته ها ولی جنبه های دیگشم هست

من الان ۲۷سالمع

هف ساله ازدواج کردم هف سال الکی گذشت نه درس درست حسابی خوندم نه چیز دیگه

فعالیت های کوچیکی هم که دارم با وجود بچه هم میشد داشته باشم

اگه همون اول بچه می آوردم الان از آب و گل دراومده بود ولی متاسفانه زود اقدام نکردم میدونید که رفته رفته توانایی رحم و تخمدان برای باروری کمتر میشه بیماری تنبلی تخمدان منهم رفته رفته مقاومتر میشه به درمان...

صلاحیت و تجربه مادر شدن کاملا درسته فرد بیس ساله هم درسته تجربش کمع ولی می‌تونه با مطالعه و کمک همسر و مادر بچه خوبی تربیت کنه

باور کنید تربیت چیزی نیس جز اینکه مادر و پدر خودشونو تربیت و اصلاح کنند بچه هم ازاونا الگو میگیره

بهتر از اینه که سنش بالابره هم از لحاظ جسمی  و هم از لحاظ روحی توان بچه داریش کم بشه♥️

برا دلم میسوزه برا افکاره کپک زدت دلم برایی دخترایی که زود شوهر میکنن کسایی که هنوز خودشونو خوب نشنا ...

ب جون خودت همه اينارو ميفهميم و باهات مرافقم 

حرف من اينه اين كاربر ذوق داشت لازم مبود با نصيحت ها و حرفاي بيجا ذوقش رو كور كني اگر از موقعيتش ناراضي بود تا صب نصيحتش كن و چوب شو برن تو سرش اين ك از شرايطش راضيه چي كاره اي توو

برا دلم میسوزه برا افکاره کپک زدت دلم برایی دخترایی که زود شوهر میکنن کسایی که هنوز خودشونو خوب نشنا ...

سلام گلم.هر کسی واس زندگی خودش بلده تصمیم بگیره.

منم بیستو دو سالمه،خودم نخواستم دانشگاه برم چون از درس خوندن تو این مملکت بی دروپیکر بیزارم چون فقط وقتم ب چوخ می‌رفت.

ازدواج کردم با پسری ک عاشقانه همو میخواستیم.دو ساله ازدواج کردم با میل و اراده خودم.کسی منحبورم نکرده 

خداروهزار مرتبه شکر شوهر خیلی خوبی دارم همیشه هوامو داره.

هیچگونه دست درازی جلو شوهرو اینحور حرفام درست نیست.

ما باهم زندگی میکنیم پس یجاهایی به کمک هم نیاز داریم.ن فقط من بلکه همسرمم ب من نیاز داره.مگه مسئله فقط پوله؟

خواستم بگم از دید دیگه نگا کن گلم قرار نیست چون تو سن کم ازدواج کردیم یکی مثل شما بخواد این حرفهای زشتو بزنه.

خداروشکر تحصیل کرده اید میتونید خیلی متین تر وبا وقار تر صحبت کنید.

انشالله همه دخترا اعم از محصل،متاهل،و....تو هدف و رندگیشون موفق باشن.همچنین شما دوست عزیز

ب جون خودت همه اينارو ميفهميم و باهات مرافقم  حرف من اينه اين كاربر ذوق داشت لازم مبود با نصيح ...

تو چیکاره ای؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز