2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم قربونت برم مهربووون ❤️♥️😍 واقعا چرا بی رحمن بعضی‌ها من کاری به کارش نداشتم خودش اومد ...

متاسفانه بعضیا هنوز باورشون نشده که دهه هشتادیا دیگه اون بچه های کوچیک نیستن و بزرگ شدن😂

ول کن مهم نیس بالاخره تو یه جای عمومی هر نوع ادمی پیدا میشه نباید روت تاثیر بد بزاره 

بچت چند وقتشه گلم؟😍

چرا با خوشحالی نگم تو چرا ناراحت شدی ؟؟  معلومه که با خوشحالی میگم بچه دار شدم  خود درگی ...

ولش کن عزیزم 

اعصابتو خورد نکن 

من خدم ۲ ساله منتظر بچم 

ولی انقدر خووووشحال میشم میبینم یکی بارداره وبیبی مثبت گذاشته 

الان انقدر ذوق کردم بیبی اسی رو  دیدم😁😁😁😁

اصلا حالش خوب نبود🤣🤣🤣 بیخیال  مردم یه عده دیگه نه آداب صحبت بلدن.نه مشاوره نی نی سایت که ...

قربونت برم من واقعا چرا اینجورین من دلم نمیاد به دشمنم اینجوری بگم دلش بشکنه چقد بد شدن بعضی‌ها ♥️

اره خیلی بی ربط اومد سر من خالی کرد رفت تا الان هیچکدوم از اطرافیانم که بهم نزدیکن اینجوری دخالت نکرده بودن تو‌لجه دار شدنم که ایشون کردن 

متاسفم برات یه جوری برخورد میکنی انگار ۲۰سال منتظره بچه بودی فکر نمیکنم مادر ۲۰ساله صلاحیت داشته بچه ...

چیکار بنده خدا داری؟از کجا معلوم شاید خیلی هم مادر خوبی بشه مگه بده اختلاف سنی با بچه بیستون یکی دوسال باشه؟اتفاقا بهتر درکش میکنه

متاسفانه بعضیا هنوز باورشون نشده که دهه هشتادیا دیگه اون بچه های کوچیک نیستن و بزرگ شدن😂 ول کن مهم ...

اره بخدا هنوز فکر میکنن دبستانی هستیم بابا ماهم بزرگ شدیم رفت 😁😂

به امید خدا شهریورماه به دنیا میاد عزیزم 😍

اره بخدا هنوز فکر میکنن دبستانی هستیم بابا ماهم بزرگ شدیم رفت 😁😂 به امید خدا شهریورماه به دنیا می ...

ارههه من ۱۷ سالمه عاشق بچم به مامانم میگم ازدواج کردم همون ماه اول بچه دار میشم میگه دیوونه ای 😂

الهی عزیزدلم به سلامتی جنسیتش مشخص شده؟

ولش کن عزیزم  اعصابتو خورد نکن  من خدم ۲ ساله منتظر بچم  ولی انقدر خووووشحال میشم ...

قربونت برم انشاالله هرچه زودتر نی نی دار بشی مطمعن باش خدا بهترین هارو برات می‌خواد از بس مهربونی 😘

قربونت برم من واقعا چرا اینجورین من دلم نمیاد به دشمنم اینجوری بگم دلش بشکنه چقد بد شدن بعضی‌ها ...

خب بعضیا مشکلات و درگیری هاشون رو توی خودشون میریزن بعد جای دیگه بروز میدن

اما شما هیییچ وقت از یه غریبه که نیتش معلوم نیس اصلاااا به دل نگیر که توی روند روزمرت اثر نزاره

حالا شما یه اتفاق خوب برات افتاده و مادرمیشی تازه بازخورد اینجوری گرفتی

تاپیکایی که طرف به مشکل برخورده دیدی که چه جوری نیش میزنن من که هنگ میکنم ایناااا دیگه کین بابا

قربونت برم انشاالله هرچه زودتر نی نی دار بشی مطمعن باش خدا بهترین هارو برات می‌خواد از بس مهربونی 😘

فداتشم عزیزم انشالله شما هم به سلامتی نینی رو بغل کنی 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

من که دیگه زدم به بیخیالی 😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز