2777
2789
الان این زخمه؟ داره با خوشحالی میگ که خداروشکر باردار شدم این زخمه ؟ چی میگی واقعا یه بار جملتو بخون ...

عزیرم خوب اصن ب شما ربطی نداره توی چه سنی باردار شده 

چی میگی ؟

امدی ی کاره دخالت میکنی توی زندگی و برنامه ریزی ی نفر 

شما اگر خیلی خوبی زود بچه دار نشو 

یا اگر دیگ خیلی عالی هستی برو ب کسی ک ۱۵ سالگی بچه دار میشه گیر بده 

عجب آدمی هستیا 

بی خودی چرا باد دخالت کنیم و بحث کنیم چون اصن ب ما ربطی نداره شعورم خوب چیزیه ها 

تو برای زندگی خودت برنامه ریزی کن چیکار ب بقیه داری 

اگرم طرفداری کردم چون بی جا گیر دادی ب کاربر اصن مگ تایپیک اون یا از شما نظر خواست 

باید یاد بگیریم توی زندگی دیگران دخالت نکنیم 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😭😭 نمی دونم چی کار کنم  خوشحالم

خوشحالیت پایدار😍❤ به سلامتی بغلت بگیریش

تیکر بارداری نیست.                                                   وزن اولیه ۷۲ هدف۶۴ قد ۱۷۰👈                              کاهش وزن:۷۲👈  ۷۱۳۰۰-۷۰۳۰۰-۶۹۷۰۰- ۶۹- ۶۸۶۰۰- ۶۸       فروردین👈۶۷۱۰۰-   هفته ۴    ۶۵                              اردیبهشت👈٦٤٧٠٠-   ۶۴۴۰۰-     ۶۴۱۰۰                                خرداد( تثبیت)👈 ۶۴     ۶۵    ۶۴۸۰۰
عزیرم خوب اصن ب شما ربطی نداره توی چه سنی باردار شده  چی میگی ؟ امدی ی کاره دخالت میکنی توی ز ...

عزیزم هرکی تو این تاپیک بود ایشونو شناخت واسه همین زبونشه که چهار بار تعلیق شده مثل یه دشمن باهات رفتار میکنه ندیده و نشناخته 

الان این زخمه؟ داره با خوشحالی میگ که خداروشکر باردار شدم این زخمه ؟ چی میگی واقعا یه بار جملتو بخون ...

چرا با خوشحالی نگم تو چرا ناراحت شدی ؟؟ 

معلومه که با خوشحالی میگم بچه دار شدم 

خود درگیری داری شما 

چرا با خوشحالی نگم تو چرا ناراحت شدی ؟؟  معلومه که با خوشحالی میگم بچه دار شدم  خود درگی ...

عزیزم ول کن ادامه نده شما الان بارداری کوچکی ترین اعصاب خوردی هم خوب نیس هم برای شما هم برای بچه تون خودتو ناراحت نکن خیلی مبارکه قدمش پر خیر و برکت باشه براتون❤️

چرا با خوشحالی نگم تو چرا ناراحت شدی ؟؟  معلومه که با خوشحالی میگم بچه دار شدم  خود درگی ...

بیخیال عزیزم مبارک باشه🌱🌼

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
عزیزم ول کن ادامه نده شما الان بارداری کوچکی ترین اعصاب خوردی هم خوب نیس هم برای شما هم برای بچه تون ...

مرسی عزیز دلم قربونت برم مهربووون ❤️♥️😍

واقعا چرا بی رحمن بعضی‌ها من کاری به کارش نداشتم خودش اومد توپید به من حلالش نمیکنم انشاالله خدا جوابشو بده 

عزیزم هرکی تو این تاپیک بود ایشونو شناخت واسه همین زبونشه که چهار بار تعلیق شده مثل یه دشمن باه ...

اصلا حالش خوب نبود🤣🤣🤣

بیخیال 

مردم یه عده دیگه نه آداب صحبت بلدن.نه مشاوره

نی نی سایت که فوران کرده درحالت عادی یه عده که معلوم نیس واقعا ازلحاظ روحی چقدر داغونن میخوان بخورنت 

برای منم پیش اومده که یه جواب بی ربط و تند گرفتم

متاسف میشم که خانوما انقدر دچار توحش و هوچی گری و دخالت توی مسایلی که اصلا بهشون مربوط نیست میشن

تز روشنفکری میگیرن ولی تهش لو میرن چون فقط اداس

مثلا یه خانوم هستن و بانو

هنوزآداب یه صحبت ساده رو بلد نیستن

شما به دل نگیر اینجا وفور همچین آدمایی هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز