2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشه

متولد هشناد عزیزم الان۲۱سالشه کوچولو نیس دیگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بعضی‌ها عادت دارن زبون تلخن انشاالله خدا به داش آرامش بده 

عادت دارن ب دخالت کردن 

ای کاش یاد بگیرن سرشونو همه جا نکنن آخه ب کسی چه ربطی داره کی کِی حامله شده

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
به شماهم نگفتن که واجب نیست هر حرفی از دهنتون دراومد بزنین بی فکر  اینجور مواقع تبریک میگن یاه ...

متاسفم برات یه جوری برخورد میکنی انگار ۲۰سال منتظره بچه بودی فکر نمیکنم مادر ۲۰ساله صلاحیت داشته بچه داشته باشه پس برا همین تبریک گفتنی هم درکار نیست چون اصلا معلوم نیست وقتی مادر بچه باشه تربیت بچه خوب میشه نمیشه یا اصلا خوشبخت میشه یا نه دلم براش میسوزه برا همه مادرایی که بی فکر بچه دار میشن

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مبارکه😍

برای منم دعا کن مهر این بی بی چکو ببینم❤

تیکر بارداری نیست.                                                   وزن اولیه ۷۲ هدف۶۴ قد ۱۷۰👈                              کاهش وزن:۷۲👈  ۷۱۳۰۰-۷۰۳۰۰-۶۹۷۰۰- ۶۹- ۶۸۶۰۰- ۶۸       فروردین👈۶۷۱۰۰-   هفته ۴    ۶۵                              اردیبهشت👈٦٤٧٠٠-   ۶۴۴۰۰-     ۶۴۱۰۰                                خرداد( تثبیت)👈 ۶۴     ۶۵    ۶۴۸۰۰
این بنده خدا هم از ما نپرسید زود بوده یا ن فقط توی خوش حالی بقیه شریک شد . بهتره اینقد نمک روی زخم ...

الان این زخمه؟ داره با خوشحالی میگ که خداروشکر باردار شدم این زخمه ؟ چی میگی واقعا یه بار جملتو بخون بعد شروع کن به طرفداری همه بدبختیا ازهمین مادراییه ۲۵سال به پایین شروع میشه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
اره مثبته من اولین روزی که زدم از خواب پا شدم چشامو نشسته بودم دیدم دوتا خط پررنگه یکی دیگه زدم دیدم ...

مبارک باشه

چقدر پستونک خریدی😂 شاید پستونک خور نباشه اصلا، اینهمه هزینه کردی😉

تیکر بارداری نیست.                                                   وزن اولیه ۷۲ هدف۶۴ قد ۱۷۰👈                              کاهش وزن:۷۲👈  ۷۱۳۰۰-۷۰۳۰۰-۶۹۷۰۰- ۶۹- ۶۸۶۰۰- ۶۸       فروردین👈۶۷۱۰۰-   هفته ۴    ۶۵                              اردیبهشت👈٦٤٧٠٠-   ۶۴۴۰۰-     ۶۴۱۰۰                                خرداد( تثبیت)👈 ۶۴     ۶۵    ۶۴۸۰۰
متاسفم برات یه جوری برخورد میکنی انگار ۲۰سال منتظره بچه بودی فکر نمیکنم مادر ۲۰ساله صلاحیت داشته بچه ...

الان شما از کجا میدونی من بی فکر بچه دار شدم ؟؟

دلم سوخت واسه اطرافیانت که توعه بد زبون.  زبون تلخو تحمل میکنن!!

شکر خدا من انتظار نکشیدم واسه بارداریم همیشه خدا هوامو داشته 

ولی مشخصه نو خیلی انتظار میکشی که خبر بارداری کسی اینجوری بهم ریخته توروووو 😁

الان این زخمه؟ داره با خوشحالی میگ که خداروشکر باردار شدم این زخمه ؟ چی میگی واقعا یه بار جملتو بخون ...

مادرامون همه زیر ۲۵ سال بچه دار شدن و بهترین نتیجه رو هم داشتن

حالا اگه شما مخالف نتیجه خوب و مثبت زود باردار شدن مادرامونی که هیچ🤭