2777
2789

ببخشیدا میدونم همتون خیلی پاکیزه اید منه کثیف داخل نافم یه چیزی بود که سعی کردم با ناخن در بیارم باردارم هستم الان میسوزه خطرنداره؟؟با ناخن فشار دادم هیچی هم در نیومد بد تر رفت تو

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فازت چیه خودت و انگشت میکنی؟

اره تورو که انگشت نکردم زورت اومده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چیزی نمیشه عزیزم بندناف به جفت متصله ولی دیگه نکن خدایی نکرده نافت در میره 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چیزی نمیشه عزیزم بندناف به جفت متصله ولی دیگه نکن خدایی نکرده نافت در میره 

برای بچه خطرناک نیست؟

برای بچه خطرناک نیست؟

نه عزیزم بچه داخل کیسه آبه نافشم به جفت وصله

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

اصلا سعی نکن با نافت ور بری بارداری و غیر بارداری هم نداره با گوش پا‌ک‌کن مرطوب پاک کن اونم دیر ب دیر برا بچتم خطری نداره نترس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اصلا سعی نکن با نافت ور بری بارداری و غیر بارداری هم نداره با گوش پا‌ک‌کن مرطوب پاک کن اونم دیر ب دی ...

اصلا این کارو نمیکنم نمیدونم چرا ایندفه اینکارو کردم