2777
2789
عنوان

ب نظرتون چی میگفتم به مامانش

538 بازدید | 25 پست

خونمون اومده بود .بعد من دوقولو دارم ‌گفت بمونم شب یا برم گفتم هر طور دوست دارید من شبا تا صبح بیدارم نمی‌تونید اینجا بخوابید بچه ها بیدارن .دوست دارید بمونید. بعد رفت خونشون. ب نظرتون بد گفتم؟؟؟؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه صمیمی نیستید ممکنه ناراحت شده باشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

نه عزیزم... چه بدی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اگه صمیمی نیستید ممکنه ناراحت شده باشه

ن راحته خودش میاد میره .چون همسرم اینجا بود راحت نبودم بمونه شب 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میگفتی بله که بمونید خوش اومدین

خب عزیزم تا صبح اذیت میکنن بچه ها .بعد صبح هم نمیتونه بخوابه دیگه

من بودم قطعا می رفتم و حسم بهم می گفت طرف نمیخواد خونه اش بمونم 😁😁😁

اخه باید بیدار بمونه تا صبح و نخوابه