2777
2789
عنوان

ب نظرتون چی میگفتم به مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 25 پست
دلش میخواسته بمونه   کاش چیزی نمیگفتی

وقتی میپرسه خودش چی میگفتم ‌.آخه تا صبح اذیت میشه روم نمیشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ول کن،کمک که نمیکنن که تو بچه داری مایه حرصن فقط.

اسی با بیخوابی چجوری سرمیکنی

من یدونه دارم هلاکم 

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
بنطرم نمیگفتی اینجوری بهتر بود

چطور میگفتم خوب بو د

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نه بابا ول کن،کمک که نمیکنن که تو بچه داری مایه حرصن فقط. اسی با بیخوابی چجوری سرمیکنی من یدونه دا ...

دیگه خواب رفت تا ۸ صبح ساعتای آخر قاطی میکنم 

میگفتی بمونین 

کمک میکنه ولی خیلی حرصم میده وسواسه .الان عذاب وجدان گرفتم 

کمک میکنه ولی خیلی حرصم میده وسواسه .الان عذاب وجدان گرفتم 

بیخیال دیگه تموم شده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
دیگه خواب رفت تا ۸ صبح ساعتای آخر قاطی میکنم  

خب اگه صبح بخوابن خوبه مال من صبحم نمیخوابه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
خب اگه صبح بخوابن خوبه مال من صبحم نمیخوابه

شاید خوابشون تکه تکه هست.چند وقتشه ۳ ۴ ساعت نمیخوابه؟ 

شاید خوابشون تکه تکه هست.چند وقتشه ۳ ۴ ساعت نمیخوابه؟ 

شب میخوابه ولی یک ساعت یبار پا میشه ونیم ساعا شیرخوردنشو طول میده،توی طول روز که خیلی کم‌میخوابه،۶ ماه

2790
2778
2791
2779
2792