2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوهفته پیش یدفعه تاریخ تقویم رو که دیدم بدجور  استرس گرفتم طوری که تا دوروز نتونستم در ...

اره... آخه من دهم تجربی بودم به امید دکتر شدن... کلاسای کنکور برداشتم آزمون قلمچی ثبت نام کردم... درصدام خوب بود ولی ن تو همه درسا ... آزمون میدادم تراز عمومیم میومد بالای ۶ هزار حتی هنوز درصدای یه آزمون عمومیمو یادمه( زبان۷۳،عربی۶۳،دینی۶۷،ادبیات۵۷) ولی هرکاری با دروس محاسبی میکردم درصدام بالا نمیومد یعنی اصن نمیفهمیدمشون😑 ریاضی فیزیک میشد ۱۰ درصد زیست مثلا ۳۰ درصد شیمی هم ۳۰ درصد که تهش هیچی باطل... استعداد محاسباتی نداشتم یعنی دست خودم نبود ... ولی وقتی عوض کردم رشتمو اومدم انسانی زندکی واسم یجور دیگ شد درساش همه متناسب با خودم و حفظی و مفهومی ... راحت می‌فهمیدم و حیلی خوشحالم بودم با اینکه میدونستم تهش میتونم یه معلم شم و رشته های بهتری خب واسه من وجود نداره...

اره منم میخواسم بگم این تبلیغاتی ک میکنن الکیه اصلش فقط برا مناطق محرومه

الکی بچه هارو امیدوار کردن .من خودم شنیدم گفت فقط مناطق محروم اونم ۱۴۰۰ نفر بیشتر شده که پخش میشه بین مناطق محروم بیشترشم سیستان 

ظرفیت فقط برای مناطق محروم .گول نخورید بچه ها

جدی؟؟نشنیده بودم البته رشته ای که من میخوام امسال افزایش ظرفیت نداشت،ولی با این حال از هیچی بهتره بعضیا واسه رشته موردعلاقشون به همون منطقه محروم هم راضین..فقط خداکنه هرچی هس به نفعمون تموم شه

اره... آخه من دهم تجربی بودم به امید دکتر شدن... کلاسای کنکور برداشتم آزمون قلمچی ثبت نام کردم... در ...

درصدات عالی بودن،فرهنگیان خیلی مزایا داره بخدا منم فقط چون علاقه نداشتم انتخاب نکردم…فرهنگیان دوست نداری؟خب انسانی خیلی رشته های عالی دیگه هم داره

درصدات عالی بودن،فرهنگیان خیلی مزایا داره بخدا منم فقط چون علاقه نداشتم انتخاب نکردم…فرهنگیان دوست ن ...

چرا فرهنگیان دوست دارم خیلی هم خوبه ولی چجوری بگم

الان هرچی بگم در حد ادعاست حرفه ولی خب اخه بیشتر میتونم( یعنی حتی اگه بمونم و تر و تمیز روزی ۷،۸ ساعت بخونم و دیگ نخوام ساعت مطالعمو نجومی کنم حتی میتونم زیر ۲۰۰ منطقه ۲ انسانی هم بیارم ولی تهش بازم همین فرهنگیانه) چی بگم نمیدونم یک از اشناهامون روانشناسی خوند الان بیکاره... حقوق هم که خب واسه یه خانم سخت تره 

اقا باشی خیلی بهتره... نمیدونم والا رشته فرهنگیانم رشته ای بخور نمیره ادمو به هدفاش و آرزوهاش نمیرسونه... اونم با این وضع مملکت و گرونی که هممون دیگ داریم حسش میکنیم...

واقعا نمیدونم😑