2777
2789
چرا فرهنگیان دوست دارم خیلی هم خوبه ولی چجوری بگم الان هرچی بگم در حد ادعاست حرفه ولی خب اخه بیشتر ...

تمام سعیتو بکن امسال قبول شی اگه هم یه درصد نشد خب پشت کنکور میمونی همون رتبه ای که گفتی رو اگه بیاری تو یه دانشگاه خیلی  بهتر قبول میشی …اره از نظر در آمد یه مقدار پایین هست ولی اگه یه معلمی مهارت و استعداد داشته  باشه  میتونه خصوصی هم کلا درس بده و درآمد بدست بیاره..ولی خب خوبیش اینکه که شغل دولتیه ادم بهش مطمئنه.از همون اول دانشجویی حقوق داری و سابقه کارت حساب میشه..کلا تو ایران همینه هیچ رشته ای صد درصد عالی نیس

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تمام سعیتو بکن امسال قبول شی اگه هم یه درصد نشد خب پشت کنکور میمونی همون رتبه ای که گفتی رو اگه بیار ...

درسته عزیزم میدونم اینارو... ولی خب دیگ دروس عمومی هم دارن حذف میکنن و من اگه دبیری ادبیات یا عربی هم قبول شم خب دیگ کلاس خصوصی وجود نداره... مرسی که صحبت کردی عزیزم ایشالاخودت بع رشته مورد علاقت فیزیوتراپی برسی و بهترین ها واست رقم بخوره♥️

درسته عزیزم میدونم اینارو... ولی خب دیگ دروس عمومی هم دارن حذف میکنن و من اگه دبیری ادبیات یا عربی ه ...

چی بگم والا اینا هم هر روز یه ساز میزنن هی قانون جدید اضافه میکنن  مرسی عزیزم ایشالا برای شما هم اون چیزی که به صلاحته اتفاق بیفته❤️

حرفات حقه☺☺☺☺ من دندون میخام بخاطره اینم ی سال موندم

موفق باشی🤍🤍

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤