2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 112 پست

مبارکه عزیزم ان شاءالله به سلامتی بعلش کنی 

دعاکن خدا صلاح بدونه این ماه همه ی منتظرا صاحب فرزندی سالم و صالح بشن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اقدامم. فروردین 6 م پریود شدم. اردیبهشت 7 م. خرداد 5م. الان قاطی کردم سیکلم چندروزست. کی باید بی بی ...

سیکلت ۳۱ روزه اس تقریبا..من ۱۳ روز بعد پاکیم علائم تخمک گذاری داشتم یک روز درمیونم از بعد پاکیم نزدیکی داشتم تا ۱۵ روز بعد پاکیم دوروز ب پریودم تستم مثبت شد پنج روز مونده ب موعد پریودم لک دیدم دوروزم لک بینی داشتم.میخای یکی دوروز دیگه ام صبر کن باز نشدی تست بزن

خدا رو شکر که مامان شدید. میشه برا منم دعا کنید ۷ ماه تو اقدامم و کلی دارو و امپول بازم این ماه پری ...

😔😔 خواهرم برات دعا میکنم برای منم دعا کن  منم 6ماه😭

در انتظار ارامش . .♡
سلام مبارک باشه شما علائم پریود شدن داشتی؟؟لکه هات چجوری بود

من سینه درد داشتم و دل درد..بعد رفتم دسشویی خودمو خشک کردم دسمالم یکم خونی شد کلی خورد تو پرم ک عه پنج روز زودتر پریود شدم دیگه میدونستم یه روز طول میکشه تا بازشم.هر بار دسشویی رفتم خشک یکم تر شحاتم قهوه ای بود خیلی کم.. دوروز بعدش دسمال میکشیدم تمیز بودولی داخل بردم یکم در حدمن قهوه ای میشد.روز سومم ک نه بیرون الوده بود نه داخل

من سینه درد داشتم و دل درد..بعد رفتم دسشویی خودمو خشک کردم دسمالم یکم خونی شد کلی خورد تو پرم ک عه پ ...

راستش منم امشب یه لکه خیلی کمرنگ دیدم توی لباس زیرم مایل به قهوه ای بود و پنج روز مونده به پریودم نمیدونم والا از چیه😅