2777
2789
عنوان

بارداری

1121 بازدید | 112 پست

سلام خانمای گل و مهربوون 

دوستان یک سوالی داشتم

من یک ماهه که اقدام کردم ب بارداری و تا ماه قبلی سیکل پریودی هام منظم بوده و هرماه سر زمان خودش پریود میشدم.اما این ماه ک تواقدام بودم پنج روز زودتر لک دیدم

ولی فقط یه لک قهوه ای دیدم و الان سه روزگذشته و هنوز خون ریزیم شروع نشده و حتی دستمال استفاده میکنم و به خودم میکشم تمیزه..دوروز دیگه تایم اصلی پریودیم هست 

الان من این رو حیض حساب کنم یا استحاضه؟!تکلیف نمازام چیه؟!ایا ممکنه باردار باشم؟!بی بی چک بزارم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم احتمال میدم بارداری 😍😍و لک لانه گزینی بوده. منم مثل تو پریودیم منظم بود ماه اول اقدام باردار ...

اخه اصن سابقه ی لک بینیم ندارم ک بگم طبیعیه از اونطرفمم نمیخام الکی امیدوار بشم تو ذوقم بخوره..از یه طرفیم سه روز گذشت هیچی نیمده ازم

اخه اصن سابقه ی لک بینیم ندارم ک بگم طبیعیه از اونطرفمم نمیخام الکی امیدوار بشم تو ذوقم بخوره..از یه ...

به من گوش کن امید وار باش .احتمال 90 درصد بارداری چون 5 روز قبل پری بوده. لکه هم ک قبلا نداشتی

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
بی بی چکم مثبت شد😍😍

لطفا دستتو بزار روو شکمت واسه منم از ته دلت دعا کن که این ماه جواب بی بی چک منم مثبت بشه

مبارکت باشه عزیزم 😍

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

خدا رو شکر که مامان شدید.

میشه برا منم دعا کنید ۷ ماه تو اقدامم و کلی دارو و امپول بازم این ماه پری شدم.😭😭😭😭دیگه خیلی نا امید و خسته شدم😥همسرمم همش راه میره بهم چرت و پرت میگه که تو مشکل داری و سنت بالاست برا همون باردار نمیشی و....الانم بیاد دوباره بفهمه پری شدم.میخواد کلی حرف بارم کنه.الان دلم میخواد بشینم کلی گریه کنم😭😭😭😭دیگه تحمل سرکوفتهاشو ندارم.لطفا برا منم دعا کنید😓