2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 112 پست
سر دخترمم موقه ای ک اقدام میکردم چله ی زیارت عاشورا برداشتم ب نیت راحت باردار شدنم و سالم بودن بچم . ...

انشالا که صحیح و سالم بغل میگیریش عزیزم اصلا استرس نداشته باش 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی من الان تاپیک شمارو دیدم خواستم بنویسم بارداری  بااین توضیحات مبارکه انشالله به سلامت ب ...

سلامت باشی عزیزم😍😘دعاکنید برام قلبشم تشکیل بشه و مشکلی نداشته باشم چون سر دختر اولمم پنج هفته بودم افتادم ب خون ریزی  میترسم سر این استرس دارم زیر دلمم درد میکنه مخصوصا شبا تخمدانمم یکم تیر میکشه نمیدونم طبیعی هست یانه

سلامت باشی عزیزم😍😘دعاکنید برام قلبشم تشکیل بشه و مشکلی نداشته باشم چون سر دختر اولمم پنج هفته بودم ...

نگران نباش عزیزم 

خدا داده پس خودشم برات نگهش میداره به امید خدا بسلامتی بغلش کنی

فک کنم این تیر کشیدنا توبعضی مامانا طبیعی باشه استرس بخودت راه نده اصلا 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

عه دقیقا منم همچنین تاپیک و همچین سؤالی میخواستم بپرسم. منم لک نه ترشح قهوه ای بود دیروز و امروز داش ...

تو اقدامی؟!چندروز ب پریودته؟!میخوای یکی دورز دیگه ام صبر کن باز نشدی بی بی چک بزن

نگران نباش عزیزم  خدا داده پس خودشم برات نگهش میداره به امید خدا بسلامتی بغلش کنی فک کنم این ...

اصن اوایل بارداری دخترمو یادم نیست ک این دردارو داشتم یانه..

انشالله خودش حافظش باشه

اصن اوایل بارداری دخترمو یادم نیست ک این دردارو داشتم یانه.. انشالله خودش حافظش باشه

به امید خدا 💐

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

تو اقدامی؟!چندروز ب پریودته؟!میخوای یکی دورز دیگه ام صبر کن باز نشدی بی بی چک بزن

اقدامم. فروردین 6 م پریود شدم. اردیبهشت 7 م. خرداد 5م. الان قاطی کردم سیکلم چندروزست. کی باید بی بی بزنم.