انقد آرزو داشتم حتی سرچ کرده بودم چ رژیمی واس بچه چی بخوریم من تو این فکرا بودم .اون تو فکر چجوری فریبم بده س بار بهم گیرداد .گفت وام ۳۰۰ تومن بگیر بده بمن .من ن کارمندم ن شاغل چرا باید وام بگیرم بدم ب اون .قسطاش،کی میخاد بده اینک خرجی هم نمیداد بهم گفتم نه .گفت پشت سفته های کارمو امضا کن نکردم گفت مردم زناشون همه کار میکنن تو بدرد نخوری.باز گفت خونتو بفروش بریم شهر من خونه بگیریم (سهم الارثمه)گفتم فک کن فقیرم خونه ندارم چکار ب خونم داری .باز گفت بریم خونه مامانت زندگی کنیم دوماه بودیم مامانمو بیچاره کردن هی مهمون از شهرش دعوت میکرد خانوادش کم بود پسرداییش با رفقا مجردی اومدن خواهرش میگفت بگو اونام بیان اینجا .انگار سر گردنه من پدر ندارم مامانم اخرا گریه کرد گفت بخدا پول ندارم چجوری واس مهمونش غذا بیارم پذیرایی کنم .گفتم خودم جلوشو میگیرم گفتم دیگ بسه دعوت نکن .تهدیدم کرد ب قهر و طلاق .گفت میرم شهرم دیگ نمیاما.وقتی گفت بازم بریم خونه مامانت گفتم نه وسط خیابون ولم کرد با موتورش رفت من با اتوبوس برگشتم خونه دیگ نیومد .تنها موندم .از سال ۹۸ رفته
من خ بدشانسم هم قبلی بدذات هم این شوهرم .الان اون زن دومه ک گفتم مهرشو گولش زدن بردن محضر بخشید خدا دوسش داشت رفت با یکی دیگ ازدواج کرد ینی واس بار سوم خوشبخت شده دوقلو پسر آورده ب گوش،مادرشوهر و شوهر سابقم رسیده مامانه گریه میکرد میگفت کاش طلاقش نمیدادیم اینا خ پسردوستن. ینی دومین زن شوهرسابقم اون خوشبخت شد بنده خدا
میدونی چجوریه؟باکسی رفیق نشدم گفتم قاطی اینکارا نشم این اومد با ازدواج کردن با آبروم بازی کرد همه فامیلم شنیدن ک عقد کردیم ول کرده رفته .از این میسوزم ک ب چشم بد نگاهم میکنن انگار فساد کردم یا خرابم حتی مامانم اولین بار ک فهمید مشکل داریم (آخه هیچی ب مامانم نمیگفتم شوهرم بعد یکسال بیآبرو خودش رفت دم خونه مامانم بدگویی منو کرد )مامانم زنگید گفت تشنه .....بودی حالا از ....شوهرت سیر شدی سردوروز باهاش،دعواکردی ؟😔💔🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️بخدا خ کوتاه اومدم همش تحقیرم میکرد بی محلی حتی سررابطه ادا درمیاورد .همش میخاست ب حالت التماسش باشم .اخرم رفت دم خونه مامانم آبروریزی کرد علنی شوهرم بهم گفت باید برده ام باشی گفتم برو بابا اینجوری کرد
همینکه بعد طلاقت موندی خونه و تو جامعه نرفتی آنقدر ساده ای دیگه ...مگه هر کی دوست نداشته باشه سنگینه ..اتفاقا برعکس شناختش بهتر میشه و درست انتخاب میکنه
قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اینارو گفتم ک بقیه ببینن دیگ کسی مث من گول خواستگاری اومدن و عقد کردن محضری و نخوره از صیغه یا حتی زن خیابونی باهام بدتر رفتار کرد .قانونا اسمش تو شناسنامه ام هست فقط ک اونم استاد شده همشو تفقه مهریه رو گفته نمیدم .میگفت میرم بندر عباس گفتم میام دنبالت میگفت بتو میگم بندرعباس واقعا مثلا میرم تهران .چجوری میخای پیدام کنی .فقط ی راه دارم برم ی همه فامیلش بگم چکارکرد باهام .ک اونام بفهمن چ آدمیه.از ی نفر شنیدم خواهرش،رفته شهر دیگ همون مجرده ک زندگیمو خراب کرده انتقالی گرفته .بعد میخواد کل خانواده رو هم ببره. قشنگ پاکسازی دارن میکنن .انگار ریشه و اصل و نسبی ندارن
گلم شما میگی الان من مطعلقه شدم برام بده فکرکردم دخترونگیتوتودوران عقدازدست دادی شما که یه بارازدواج کردی بچه هم داشتی دیگه کسی توجه نمیکنه که بازمطعلقه شدی یانهه
گلم شما میگی الان من مطعلقه شدم برام بده فکرکردم دخترونگیتوتودوران عقدازدست دادی شما که یه بارازدواج ...
چرا .فرهنگ جامعه ازدواج سوم واس زن بد میدونه .انگار ببخشید طرف فاحشه شده 😭🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️داداش بزرگم خ عاقله ولی ناراحت شد با بغض گفت عیب نداره برو سرکار یمدت دیگ شاید آدم خوبی اومد میرم واست تحقیق.دادلشم ناتنیه واس همین مامانم تاحالا نمیذاشت دخالتی تو زندگیم کنه الان یکم اومد وسط دست و پا شوهرم جمع شد رفته خودش،تقاضای طلاق داده. اون دادلشم ک اهل دعواست تنیه. اخلاقش بچگونه اس مجرده گفت دیگ حق نداری ازدواج کنی خوشت میاد مث فاسدا هرروز با یکی اونم علنی 🤦♀️🤦♀️