2777
2789
غلط کرده چقدر پرروئه مظلوم بازی درنیار

چکارکنم قاضی ها گوش نمیدن اون خودش انقد مظلوم نشون میده همه رو خام میکنه همجا ب نفع اون رای میدن فقط،ی قاضی خانم یبار فهمید گفت چرا بهش،اعتماد کردی چرا گذاشتی ازت سواستفاده کنه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته واقعا حق داری ولی ارزش ندارع 

یبار داداشم گفت برم بزنمش خ پرروعه گفتم ن دستت بهش بخوره اون استاده تا تورو زندان نندازه آبروریزی نکنه دیه نگیره ول نمیکنه .ب داداشم زنگ میزنه مامانم یادش داده جواب نده .ی کم داداشم کله است ینی تحریک بشه میره میزنه .اونم فهمیده هی ب داداشم زنگ میزنه شوهرم ۳۸سالشه داداشم ۲۶

عزیزم درسته داره اذیتت میکنه گوششو بپیچون برگشت که هیچ نه بیخیالش شو 

ن گوش پیچوندن میخام چکار.ازش میترسم .من ی دختر دارم پیش شوهرسابقم .از ترس سواستفاده اش نمیتونم بچمو ببینم .یبار اون اوایل ک دعوا نکرده بودیم گفتم از دخترم .چ خانمه چ خوبه سریع گفت نمیترسی صدات ضبط کنم بفرستم واس کسی ؟

آخه ب خودش از قبل عقد گفتم بچه دارم ولی پیشم نیس گفت عیب نداره ولی ب خانوادم نگو .همش نقشه بود هی تو سرم بزنه بترسوندم 

ن گوش پیچوندن میخام چکار.ازش میترسم .من ی دختر دارم پیش شوهرسابقم .از ترس سواستفاده اش نمیتونم بچمو ...

پس بزار بره بی لیاقت

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
رفتم پیش وکیل .شوهرم همه حساباش خالی کرده از دوسال قبل .ریخته تو کارت خواهرش با کارت اون داره کار می ...

امیدورام یه بی لیاقت بکن  پیدا بشه هر چی داره و نداره ببره

تاحالا با زن سابقش صحبت کردید؟ 

اگر دوناتون ثایت کنید که فیلم بازی میکنه  به جرم کلاه برداری و دروغ زندان میره با دعده وعید هایی که داده و دروغ گفته

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
عزیزدلم قربونت بشم این مرد زندگی نیست طلاقتو بگیری بهتره 

میخام طلاق بده بهتر .ولی آبروم رفت هم دستمالی کرد همه فهمیدن سر ی هفته هم گفت نمیخام .نفقه مهریه رو هم نمیده میگ ندارم تو زندگی هم همش میگفت ندارم .چجوری ثابت کنم داره با کارت خواهرش کار میکنه ؟

امیدورام یه بی لیاقت بکن  پیدا بشه هر چی داره و نداره ببره تاحالا با زن سابقش صحبت کردید؟  ...

دختر داییشه. ن ندیدمش تاحالا  بامن همدست نمیشه خ زرنگه از پیاماش فهمیدم.فقط پیاماشونو خوندم ک مخشو زده صیغه اش کرده یمدت قبل عقدم .بعد دختره ولش کرده .بعد باز پیام دادن بهمدیگ همونرمان ک بامن قرار داشت بیاد خواستگاری بمنم می‌زنگید ب اونم همینطور .بعد من بهش گفتم ی دختر دارم پیش شوهرسابقمه نمیاد تو زندگیمون (شوهر سابقم پسرخالمه معتاد چاقو کش دختربازه عصبیه ولی سردخترم خ غیرتیه گفته شوهرکنی نمیزارم بچه رو ببری سرسفره اون)این گفت دوروز صبرکن فک کنم بعددوروز زنگید عیب نداره بچت .منم خوشحال هماهنگ کردم اومدن خواستگاری. نگو نقشه داشت بعد ی هفته از عقد همش سرش تو گوشی بود شک کردم چک کردم دیدم همون دوروز ب زن سابقش گفته آشتی کنن باهم .اونم قبول کرده ‌روز دوم سر پول دعواشون شده زنش خونه ماشین میخواسته گفته ندارم اونم کات کرده .اومده سراغ من 💔

امیدورام یه بی لیاقت بکن  پیدا بشه هر چی داره و نداره ببره تاحالا با زن سابقش صحبت کردید؟  ...

میدونی چی میشه این خواهرش ۴۴سالشه خودش واس برادرشوهرکوچکم قبل من زن گرفته خواهر دوستشو ب شوهرمنم انگار گفته ی دوست دیگشو اون گفته نه.بعد عقد اینارو گفت الان گفت طلاقت میدم میرم همون دوست خواهرک میگیرم ایشالله بگیره چون جاریم خ آب زیرکاهه.لیاقت شوهرم همینجوریه ولی زرنگه گفت من خودم معلم اونام .یبار جاریم بهم تکه انداخت ب شوهرم گله کردم گفت من خودم بهشون یاددادم اینجوری بگن .یبار جاریم اول عقدم اومد گفت ناراحت نشی هرروز ب شوهرت پیام میدم گفتم ن تو عین خواهرشی .اخم کرد سریع رفت بیرون .همشون میخواستم زندگیمو بهم بزنن هم خودش بد بود هم خانوادش

پس بزار بره بی لیاقت

شوهرسابقم با زن دومش همینکار کرد اونم مطلقه بود بعد دوسال بهانه گیری گولش زد بردش محضر مهرشو در عوض عدم طلاق بخشید بعد دوسه ماه زن برد خونه زنش فهمید دعواش طلاق کشی شد .زن سوم گرفت اون پوستش کند هم مهرگرفته هم انداختش زندان توقیف ماشین و .‌..این شوهرمنم میدونم ب مکافات دچار میشه ولی آبروم رفته داداشم نگام میکنه زجر میکشم دیگ نمیرم خونش .

شوهرسابقم با زن دومش همینکار کرد اونم مطلقه بود بعد دوسال بهانه گیری گولش زد بردش محضر مهرشو در عوض ...

😔😔😔

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)