2777
2789
وااااا  بشین بگو طلاق نمیخوام  پرینت حسابش میگیرن 😑 شما شل زدی وقتی دیدی تنش میخاره می ...

هیچی نداره فک کردم انسانیت داره یعالمه ادعای اینک اهل کاره اهل زندگیه وعده ماه عسل همشو دروغ گفت بعد ۴۸ساعت از عقد کارشو ک کرد ادا درآورد رفت تو دستشویی فحش ناموسی داد بلند .اومد بیرون گفت ترسیدی گفتم آره گفت من همینم خانوادمم میدونن گفتم ب کی فحش دادی گفت دامادمون. دامادشون خ خوبه خواهرش خوشبخته شوهرم انگار بهش،حسودی میکنه ب داماده

بشین باهاش منطقی صحبت کن بگو طلاق آخرین گزینست با طلاق چیزی رو درست نمیکنیم بلکه کلا صورت مسئله ...

اصلا زندگی درکار نبود من فریب خوردم ظاهرا اومد مث همه باخانواده اش خواستگاری همچی عادی بود .بعد عقد ۴۸ساعت بعدش الکی بهانه گیریاش شروع شد .دوسال تحملش کردم هرچی زجر و قهر کرد .آخر خودش ول کرد رفت خونه مجردی گرفته .ن خرجی میداد ن هیچی هروقت گفتم خرجی بده یا بخر گفت ندارم بخدا دارم قسم میخورم س تا شغل داشت روزی ۵ساعت میومد خونه فقط واس خواب.عصرها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خدایا چقد آدم میخوان طلاق بگیرن!!!!

من نمیخام ولی درحقم ظلم کرد ازاول نقشه داشت ک بیاد زجرم بده راضی یشم ب طلاق .بعد یکسال تسلیم شدم گفتم باشه همچی میبخشم گفت باید بهم پول بدی تا طلاق بدم بعدم گفت فقط،واس دور زدم اومدم شهرت تورو گرفتم .یبار گفت فقط واس رابطه اومدم سراغت یبار گفت لیاقتم نداری باید برم زن تهرانی بگیرم دوستم دوست دختر تهرانی پولدار داره خوش بحالش.یبار مث زن و شوهرای واقعی نبودیم همش مهمونی شهرمن آویزون مامانم یا شهر اونا آویزون خونه باباش

هیچی نداره فک کردم انسانیت داره یعالمه ادعای اینک اهل کاره اهل زندگیه وعده ماه عسل همشو دروغ گفت بعد ...

عزیزم عقد این نیست که شما عقد کنید که از گردن خودتون رد کنید  که رابطه داشنه باشید

عقد برای شناخته  برای توجه به اخلاق شخصیت خانواده......

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
عزیزم عقد این نیست که شما عقد کنید که از گردن خودتون رد کنید  که رابطه داشنه باشید  عقد ب ...

ن ماهردو ازدواج دوممون بود عقد نداشتیم تا عقد کردیم دیگ رابطه داشتیم دوبار کارشو کرد شروع ب اذیتم کرد بعدا گفت فقط،واس رابطه اومدم بعدها تو گوشیش گشتم دیدم هم زمان خواستگارم بود ب زن سابقش هم پیام میداده ک بروش آوردم گفت خوب کردم داشتم مقایسه میکردم کدوم بهترین .یبارم دیدم انگار پول داده واس صیغه جوابشو ذیگ ندادن نوشته بود پول ک دادم چرا ج نمیدین ازتون شکایت میکنم کانال صیغه بود 

ن ماهردو ازدواج دوممون بود عقد نداشتیم تا عقد کردیم دیگ رابطه داشتیم دوبار کارشو کرد شروع ب اذیتم کر ...

اصلا ازدواج چهارم 

دوره عقد برای شناخته نه برای رابطه 

رابطه ربطی به باکرگی نداره که  

برای ازدواج دوم بتید هزار برابر ازدواج اول وسواس به خرج میدادید حالا این صیغه رو به رو نیارید بدتر میشه 

به شخصیت ایشون میگن فرد کثافتکار... درست نمیشه حداقل عمر خودتونو هدد ندید ولی برید پرینت حساب هاشو بگیرید  

اگه تا الان اموال به اسم کسی نزده که همه رو توقیف کنید که از روی اموالش مهریه شمارو میدن ..

با یه وکیل هررر چه سریعتر مشورت کنید شده طلایی جیزی بفروشید می ارزه

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
ن ماهردو ازدواج دوممون بود عقد نداشتیم تا عقد کردیم دیگ رابطه داشتیم دوبار کارشو کرد شروع ب اذیتم کر ...

عزیزدلم قربونت بشم این مرد زندگی نیست طلاقتو بگیری بهتره 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

چندسالته گلم؟

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
اصلا ازدواج چهارم  دوره عقد برای شناخته نه برای رابطه  رابطه ربطی به باکرگی نداره ...

رفتم پیش وکیل .شوهرم همه حساباش خالی کرده از دوسال قبل .ریخته تو کارت خواهرش با کارت اون داره کار میکنه .وکیلم گفت نمیتونی ثابت کنی واقعا نمیشه بگم چکارکردن؟نمیشه حساب خواهرشو چک کنن.ازاول گفت بلدم چکارکنم هرچی میگفتم خرجی بده نداد گفتم میرم سرکار گفت نمیزارم گفتم پس شکایت نفقه میکنم گفت بکن زن قبلیمو کاری کردم قاضی گفت شوهرت خوبه تو بدی باتوهم میکنم .بخدا کرد .قاضی سر نماز رفت نمازخونه گول زد من خبر نداشتم بعدا خودش گفت کمترین مقدار نفقه برام زدن ۱۵۰۰باز اعتراض داده تجدید نظر کردن ۱۲۰۰الان دوباره شاهد آورده برادراش رو .دستخط خودشه امضاش الکی. ک ندارم .پیک موتوری ام .ولی بامن ک بود هم  شهرش کارگاه داشت سر میزد هم اینجا س شیفت دوجا مغازه و ی شرکت .

خدایی این مرد رو میخوای چیکار بزار بره گمشه

جلو برادرام سرشکسته شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️😭بعد طلاقم با هیشکی نبودم هیچکاری نکردم دانشگاه رفتم با کسی دوست نشدم این کثافت آبرومو برد