2777
2789
عنوان

کسایی ک الدی مصرف میکنن بیان

107 بازدید | 11 پست

من تاحالا نخوردم تازه ازدواج کردم چند بار رابطه بدون جلوگیری داشتم اورژانسی خوردم میگن اورژانسی ضرر داره

خواستم الدیو شروع کنم عوارض نداره؟

بعدا برای باردار شدن مشکل ایجاد نمیکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بحث روان بودن نیست هم من هم شوهرم با کاندوم هیچی حس نمیکنیم حتی نازک ترینش من ک حس میکنم ی پلاس ...

جدی😂والا ما خیلی ساله استفاده میکنیم خیلیم خوبه تعجب کردم خیلی ببخشید ازاول کار نذارین فقط اخرش

منتظر روزای بهترم ✌
جدی😂والا ما خیلی ساله استفاده میکنیم خیلیم خوبه تعجب کردم خیلی ببخشید ازاول کار نذارین فقط اخرش

بخدا چند بار خریدیم ی بسته کامل یدونه استفاده کردیم بقیشو انداختیم دور هرسریم شوهرم فوشش میده میگه بنداز دور اینو 

آخر کارم بذاریم شوهرم ببخشیدا ارضا نمیشه باهاش هربار گذاشتیم انقد طول کشیده و نشده ک موقع اخر کار ک مهم ترین بخش درش میاره میگه هیچی حس نمیکنم..اصلا داستانی داریم😂😂

بخدا چند بار خریدیم ی بسته کامل یدونه استفاده کردیم بقیشو انداختیم دور هرسریم شوهرم فوشش میده میگه ب ...

ای بابا😉😂😂😂😂چی بگم سخته ایجور که...ولی قرصم خوب نیس تو که هنوز بچه نیاوردی والا من بچم دیگه نمیخام اصلا نمیتونم قرص بخورم 

منتظر روزای بهترم ✌
ای بابا😉😂😂😂😂چی بگم سخته ایجور که...ولی قرصم خوب نیس تو که هنوز بچه نیاوردی والا من بچم دیگه نمی ...

چند بار اورژانسی خوردم پریودمو بهم ریخت تازه میگن خیلی خطرناک سالی یکی دو بار حداقل باید خورده بشه 

گفتم شاید الدی ک بیشتر خانما مصرف میکنن ضررش کمتر باشه

چند بار اورژانسی خوردم پریودمو بهم ریخت تازه میگن خیلی خطرناک سالی یکی دو بار حداقل باید خورده بشه&n ...

اره عوارضش زیاده ،الدی هم عوارض داره حالا سه ماه بخور ببین بهت میسازه یا نه ،من وقتی میخورم میل جن سیمو صفر میکنه

منتظر روزای بهترم ✌
چند بار اورژانسی خوردم پریودمو بهم ریخت تازه میگن خیلی خطرناک سالی یکی دو بار حداقل باید خورده بشه&n ...

اگه کاندوم استفاده کنید که عالیه وگرنه قرص هم مطمینترین وسيله س ، اما اگه مدت طولانی استفاده کنی نازایی میاره من بعد از ازدواج یکسال خوردم، وقتی قطع کردم تا نزدیک یکسال باردار نشدم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی