2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
من لتروزول خوردم اینماه ولی باز فولیکولام زیر ده بود دوفاستون و متفورمین هم مصرف دارم هرماه

فقط میتونم بگم بزن به بیخیالی از فکرش بیا بیرون خواهر شوهرم که اینقد اوضاعش داغون بود بهش گفتن باردار نمیشی روحیش خراب بود یکم که بهتر شد باردار شد الانم دوتا بچه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووییی اینهمه انتظار مثبت شده  😍😍 انشالله بسلامتی بغلش کنی منم دعا کن ده ساله منتظرم🥺

من معجزه ای باردار شدم 

مطمئن باش خدا دلتو بزودی شاد میکنه 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
مبارکه کی میشه من از این تاپیک ها بزنم

بزودی الهی آمین .همیشه ارزو داشتم از این تاپیکا بزنم 

۱۲ سال ارزو داشتم فقط یه بار بی بی چک مثبت ببینم 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
مثبته عزیزم منم که زدم مثبت شد باورم نشد باز یکی دیگه زدم بازم باورم نمیشد فردا صبحش خیلی زود رفتم آ ...

اول یه دونه بی بی چک مارک روجان زدم دیدم سفیده خط ننداخت همون لحظه پرتش کردم سطل زباله گفتم این خرابه مارک خوبی نیست 

بعد دو تا مدیکور زدم درجا پر رنگ شد 

الان رفتم دستشویی اون مارک رجان تو سطل در اووردم نگاه کردم دیدم دو تا خط پر رنگ انداخته 

من صبر نکرده بودم ببینمش 

الان عکس هر سه تا رو میفرستم 

لتروزول.متفورمین.پروژسترون کلا پلی کیستیک تو خانواده ما ارثیه همه دارنش همه هم بعد چند سال باردار م ...

اها منم باید برم دکتر دارو بده بهم فعلا شرایط جور نشده هعی خدااا منم دو تا اجیام تنبلی داشتن یکیش باردار شد اونیکی هنو نشد 15ساله منتظره🥺

عزیزم آزمایش خون دادی مثبت شد؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

سلام بچه ها،

من 14 تا 20 اردیبهشت پریودم بود و سیکل تقریبا منظمی دارم. اما تا الان هنوز پریود نشدم،

هیچ علایم خاصی ندارم، فقط حدودای روز 20 تا 30 سیکل به شدت ترشح کرمی داشتم و بعد عادی شد، 37 سیکل آز دادم بتام 0.98 بود و جواب منفی بود، همچنان پریود نشدم بدون هیچ علایمی فقط الان که 43 دوره هستم دو سه روزه به طرز وحشتناکی غذا میخورم  من قبلا تا دو روزم چیزی نمیخوردم حسی نداشتم. الان دو ساعت از ناهار میگذره بقدری گرسنه م که بدنم عرق میکنه دستام میلرزه از گرسنگی!!  

کسی بوده با این شرایط باردار بوده باشه؟

عزیزم آزمایش خون دادی مثبت شد؟

آره عزیزم مثبت شد 

انشاالله روزی همه چشم انتظارا🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍