2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 5035 بازدید | 194 پست
[QUOTE=250287125]سلام عزیزم‌تویمی‌از تایپیکات‌خوندم‌ک‌انتقال انجام‌دادی میشه تجربیاتتو‌در اختیار منم ...

سلام عزیزم

خیلی خوشحال شدم بارداری

ان شاالله خدا بهتون ببخشه این بچه رو

آزمایش دادید بتاتون چند بود؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
سلام عزیز دلم قربونت برم مهربون  خدا دل منو با معجزه شاد کرد شما هم شاد میکنه  من سال ۸۹ ...

سلام عزیزم شرمنده تم بخدا نشد بیام جواب بدم وببخش 

عزیزم برو نی نی سایت من وقسمت ویرایش پروفایل و زده امضا و تو کادرش تاریخ رو بزن عزیزم خیلی مراقب خودت باش منوخیلی دعام کن هنوزم پری نشدم و باردارهم نیستم امروز صبح باید پروژسترون بزنم.پری بیاد 

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم قربونت برم مهربون  خدا دل منو با معجزه شاد کرد شما هم شاد میکنه  من سال ۸۹ ...

عزیزم راستشو بخوای من شرایط درمان و هزینه هاشو ندارم حقیقتش شوهرمنم میگه خدا بخواد همینجوری میده واصلا بخدا قسم انگارنه انگار پری که میشم من بیشتر ناراحت میشم تا اون .بخدا میگه زندگی باتورو هرجورباشه دوسدارم بابچه یا بی بچه اما من عاشق بچه م خیلی دعام کن وخیلی مراقب خودت و تو دلیت باش عزیزم

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم 

[QUOTE=251305959]عزیزم راستشو بخوای من شرایط درمان و هزینه هاشو ندارم حقیقتش شوهرمنم میگه خدا بخواد همینجوری میده واص ...[/QUOTE

عزیز دلم خدا نگاه دل صاف شوهرت میکنه مطمئن باش به موقع خودش صلاح‌میدونه‌و‌میده 

حتی اگه‌ قسمت باشه با دارو درمان بده 

راهشو پولشم برات جور میکنه 

فقط بسپار به خودش شوهر منم ۱۲ سال اذیتم نکرد 

حرف زیاد میشنید ولی هیچوقت بهم نگفت 

خدا نگاه دل شوهرم کرد بچه رو‌بهمون داد 

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم بارداری ان شاالله خدا بهتون ببخشه این بچه رو آزمایش دادید بتاتون چند ب ...

سلام عزیزم انشاالله روزی خودت و همه منتظرا 

والا بتام روز ۲۴ پریود بالای ۲۰۰ بود 

من تیتر بتا نداده بودم که دقیق بگه 

بتا معمولی دادم که نوشته بود بالای ۲۰۰

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
[QUOTE=251305959]عزیزم راستشو بخوای من شرایط درمان و هزینه هاشو ندارم حقیقتش شوهرمنم میگه خدا بخواد ...

سلام عزیز مهربونم خوبی دوست خوبم وای چی میبینم چه امضای زیبایی اشک شوق توچشام جمع شد ممنون بابت ویرایش امضا عزیزم ایشالا امضای تاریخ زایمانت رو ببینم دوست خوبم .آره هنوز بعداینمه اتفاقات سقط و ....بخدا یکبار هم شوهرم کلام نکرده میگه هرچی خدا بخواد ولی طفلی بدجور بچه دوسته اما خودش وخونواده ش هرگز نپرسیدن شده نشده هیچی بخدا من بیشتر ناراحتم تا اونا.

عزیزم بار شیشه داری خیلی مراقب خودت باش مراقب این معجزه الهی باش هرچندوقتی یه خبراز خودت بهم بده بخدا خیلی برات خوشحالم ودعامیکنم دوران بارداری راحتی داشته باشی و زایمان راحتی.فقط احتیاط و فقط مراقبت کامل از خودت و تودلیت فراموش نشه.دست علی نگهدارتون

سلام عزیز مهربونم خوبی دوست خوبم وای چی میبینم چه امضای زیبایی اشک شوق توچشام جمع شد ممنون بابت ویرا ...

قربونت برم من مهربون میدونم و دلم روشنه که بزودی بهم خبر مامان شدنتو میدی و‌ منم از خوشحالی اشک ذوقم میاد 

بخداااا از ته دلم برات دعا کردمو میکنم 

همینطور که خدا رحم به دل خودمو صبوری و معرفت شوهرم کرد خدا نگاه دل خودتو شوهرت میکنه 

فقط صبور باش بسپار به خودش 😍😍😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مبارک باشه عزیزم، منم ۴سالع منتظرم این ماه یه هفته بعد اقدام دل درد بدی زیر دلم پیچید با یکم سینه درد، من روز ۱۰پریم ترشح داشتم فهمیدم تخمک گذاریه اقدام داشتم، یعنی منم باردار میشم

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
قربونت برم من مهربون میدونم و دلم روشنه که بزودی بهم خبر مامان شدنتو میدی و‌ منم از خوشحالی اشک ذوقم ...

وای فدای مهربونیت ودلت که بهش الهام شده منم مادرمیشم الهی از دعای عزیزی چون تو منم مادرشم دعا درحق دیگران حتما اجابت میشه خصوصا دعای ازته دل. الهی بحق ۵ تن تودلیت رو صحیح وسالم بغل بگیری عزیزم🥰😘

ببخشید علایم قبل پری تون چی بود؟

زیر دلم مثل زمان قبل پریود تیر میکشید و ضعف میرفت و دل پیچه میگرفت حالت تهوعم داشتم بی حال بودم 

مبارک باشه عزیزم، منم ۴سالع منتظرم این ماه یه هفته بعد اقدام دل درد بدی زیر دلم پیچید با یکم سینه در ...

انشاالله که باردار میشی شک نداشته باش بسپار به خدا 

وای فدای مهربونیت ودلت که بهش الهام شده منم مادرمیشم الهی از دعای عزیزی چون تو منم مادرشم دعا درحق د ...

انشاالله صد درصد مامان میشی خیلی خیلی بزودی مطمئن باش این روزا رو تو هم حس میکنی مثل روز روشنه برام 🙏🙏😘😘😍😍

امشب بی بی چک اتفاقی زدم چند روزه دل درد دارم  سینم درد میکنه  گفتم شوهرم بخره دیدم سریع ...

احیانا این یکی از آرزو های ۱۳ صفرت نبود خدایی.یعنی ۱۳ صفر نیت کرده بودی یا نه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘