2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونام سختی و بدبختی میکشیدن فقط بهشون یاد داده بود زن نباید دم بزنه اعتراض کنه باس بسوزه بسازه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اونام سختی و بدبختی میکشیدن فقط بهشون یاد داده بود زن نباید دم بزنه اعتراض کنه باس بسوزه بسازه

عشقشون پایدار و ماندگار بود خیانت کم بود

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دوتا بچه کوچیک دارم تو کار خونه ام موندم مادرامون قبلا باید کشاورزی میکردن کارای مادر شوهرم انجام می دادند فرشم میبافتن کارای خونشونم میکردن تازه جارو برقی و لباس شویی هم نداشتن چطوری زمان کم نمیاوردن !!!

چه امکاناتی؟ آدم خود به خود با شرایط زندگی کنار میاد..اون زمان هیچکس امکانات نداشت همه یکسان بودن

والا الان خیلی خوبه همه چی راحته قدیم اصلا پیشرفت نبوده همه هم مثل هم 

دوتا بچه کوچیک دارم تو کار خونه ام موندم مادرامون قبلا باید کشاورزی میکردن کارای مادر شوهرم انجام می ...

مامان من سال ۵۸ازدواج کرده ولی شهربودن زندگیشون خوب بوده دیگه کشاورزی نمیکردن ولی راحت تربچه بزرگ میکردن کلا بی خیال بودن به نظرمن الان همه سخت میگیرن

اونموقع چون همه یکسان بودن چشم و هم چشمی نبود..فقیر و غنی خونشون یه مدل بود..تازه پولدارا خسیس بودن ...

آره الان خدایی همه چی هست ولی همه هی باز حرص میزنن فروشگاه میری الهی شکر همه درحال خرید وخوشحال ،رستورانا شلوغ فست فودیا بازار و.... زندگیاراحت ولی هی پشت هم گله میکنیم همیشه همینطوره دیگه من خودمم دوتابچه دارم ولی انقدرهاهم سخت نیست میشه راحت تر گرفت زندگی رو