2777
2789
 من خودم دوست دارم خونه خیلی مرتب و تمیز باشه ولی الان نمیرسم زیادی حساسم به نظم .وسواس ندارم و ...

ببین باورکن قبلا بچه ها ارومتر بودن ولی الان بچه ها تا۶ماه فوق العاده اذیت میکنن حتی دکترم میبری فایده نداره نی نیت بشه ۲سالش مطمئن باش راحت ترمیشی اصلا سعی نکن به خودت فشاربیاری کم کم برنانه ریزی کن کاراتو انجام بده یعنی یهو همه جاروبهم نریز مثلا یه روز یخچال روتمیز کن دیگه به خودت فشارنیارهرچیزم بزار سرجاش کم کم نظم برمیگرده به کارات نگران نباش ایناطبیعیه توتازه زایمان کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم باید طرز فکرم را عوض کنم

آره بابا یکم بی خیال شو باخودت بگو مثلا میخوام چیکارهمه جاتمیز باشه درعوض کاراتو ذره ذره انجام بده یه ساعتاییم ازهمسرت کمک بگیر نی نیتوبگیره 

عزیزم اصلا و ابدا انتظار خونه دسته گل نداشته باش 

بچه هات کوچک هستند و خصوصا بجه  جديد نیاز به رسیدگی و مراقبت بیشتر داره و واقعا در توانت نیست 

سلامتی ات واجب تر از خونه‌ تمیزه

فقط سعی کنید بی‌نظم نباشید همبن 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
آره بابا یکم بی خیال شو باخودت بگو مثلا میخوام چیکارهمه جاتمیز باشه درعوض کاراتو ذره ذره انجام بده ی ...

مرسی که به درد دل من گوش دادی دوست عزیز    

مرسی که به درد دل من گوش دادی دوست عزیز      

قربونت برم  منم یه مادرم میفهممت نگران نباش بچه هاتم بزرگ میشن ودلت برای این روزاتنگ میشه انشالله خوشبخت باشین وسلامت وعاقبت بخیر❤

قربونت برم  منم یه مادرم میفهممت نگران نباش بچه هاتم بزرگ میشن ودلت برای این روزاتنگ میشه انشال ...

سلامت خدا بچه‌های،شما را هم زیر سایه پدر و مادر حفظ کنه