2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره الان خدایی همه چی هست ولی همه هی باز حرص میزنن فروشگاه میری الهی شکر همه درحال خرید وخوشحال ،رست ...

پول نباشه خیلی سخته الان زندگی..پول باشه بهترین دوران برا زندگیه..چون هر امکاناتی تو حد خودشه..۱۰۰ سال قبل امکانات صفر بود ۲۰۰ سال بعد هم فک کنم امکانات و اختراعات انقد زیاد باشه شورشو در بیاره زندگی نچسبه به آدم..مثلا ربات و اینا زیاد بشه..یا کلا یچیزایی اختراع شه که ما به فکرمونم نمیرسه

🖤
پول نباشه خیلی سخته الان زندگی..پول باشه بهترین دوران برا زندگیه..چون هر امکاناتی تو حد خودشه..۱۰۰ س ...

آره راست میگی اونم بده امکانات زیاد😁انشالله همیشه جیبتون پررررر پول باشه ودلتون خوش من کلا زندگی روسخت نمیگیرم زندگیم باهام راه میاد

به منم بگو چطوری ؟

والا بیشترشبها کارامو میکنم مثلا الان که نشستم توسایت ظرفامو شستم سینک وگازم تمیز کردم دستشوییم یه دستی آوردم دیگه فردا بلندشم یه نهارو یه تمیزی هرروزم یه قسمت رومرتب میکنم یه روز فقط تمیزی کشو خودم یاهمسرم یه روز اتاقه بچه ها تقریبا به یه نظم وقاعده رسیدم ازبچه ها هم کمک میگیرم هم بازی میکنن هم مشغول میشن یه پسرم ۱۲سالشه کوچیکه ۵سال دیگه حس میکنم کارام راحت ترشده 

نه دیر پاشم دیگه هشت و نیم بیدارم

ببین عزیزم مثلا من کارایه فردامو مینویسم میزنم به یخچال تیک میزنم بعدانجامشون دیگه خودم میدونم چه کاریم مونده اگه توان نداشته باشم میزارم وقت دیگه شوهرم بیشتر اوقات دیگه ۲خونه اس تا فردا فکرکن عصرهم میره پیاده روی بچه ها رومیبره باز یه دستی میکشم بخونه اینجوری همیشه مرتبه مگه دیگه مریض باشم وحال ندار که نتونم 

والا بیشترشبها کارامو میکنم مثلا الان که نشستم توسایت ظرفامو شستم سینک وگازم تمیز کردم دستشوییم یه د ...

خب بچه‌ها ی من خیلی کوچیک ترن یه چهار ساله دارم یه سه ماهه

خب بچه‌ها ی من خیلی کوچیک ترن یه چهار ساله دارم یه سه ماهه

آره واقعا سخته خداکمکت کنه دیگه یه ۲،۳سالی سختی داره من ازقصد فاصلشون روزیاد کردم همه میگفتن کم خوبه ولی واقعا سختی به اون معنا نداشتم پسربزرگم فوق العاده صبور ومهربون وهمراهم بود الانم کلا باهمن بخاطرهمین راحتترم نی نیت الان کوچولو هست اوج سختیش پس خودتواذیت نکن فعلا همه چی خوب میشه

ببین عزیزم مثلا من کارایه فردامو مینویسم میزنم به یخچال تیک میزنم بعدانجامشون دیگه خودم میدونم چه کا ...

من شوهرم کارش سه شیفته گردشیه. زیاد نمیتونم رو کمکش حساب کنم .

من شوهرم کارش سه شیفته گردشیه. زیاد نمیتونم رو کمکش حساب کنم .

منم شوهرم اصلا کاری نمیکنه فقط خداییش بچه ها رو میبره یکی دوساعتی یا غروبا باهاشون بازی میکنه درکل ناراحت نباش من بچه هام بزرگن شماخیلی کارتون سخته کارخونه همیشه هست مهم سلامتیه خودته عزیزم

آره واقعا سخته خداکمکت کنه دیگه یه ۲،۳سالی سختی داره من ازقصد فاصلشون روزیاد کردم همه میگفتن کم خوبه ...

من خودم دوست دارم خونه خیلی مرتب و تمیز باشه ولی الان نمیرسم زیادی حساسم به نظم .وسواس ندارم ولی مادرم همیشه می گفت کارات که تموم شم با خیال راحت استراحت کن منم با این طرز فکر بزرگ شدم الان که نمیرسم کارای خونه را انجام بدم کم میارم هم جسمی هم روحی