2777
2789
عنوان

مسخرم نکنیدا🤧🤝

344 بازدید | 39 پست

ولی به نظرتون اگر الان بخوام شروع کنم زندگیمو از نو بسازم دیره؟  سه سال زندگیمو از دست دادم الان  همش حسرت میخورم میدونم که تو گذشته موندن کاریو درست نمی کنه ولی دست خودم نیست احساس می کنم از بقیه هم سن و سالام عقب موندم احساس می کنم دیر شده برای شروع دوباره 

افسردگیمم تمام انگیزه های زندگیمو ازم گرفته از یه ادم با اراده و سخت کوش تبدیل شدم به یه ادم ضعیف 

🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالته و از چ هدفی دورموندی ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

آدم‌ها فکر می کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی

می کنند، شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود.

فکر می کنند می توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!

اما حقیقت ندارد...

اگر ما جسارت طور دیگری زندگی

کردن را داشتیم،

اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،

اگر آدمِ ساختن بودیم،

از همین جای زندگیمان به بعد را

مى ساختيم ...

لایک نکن شعور داشته باش

هیچ وقت برای شروع دیر نیست

ماهی و هر وقت از آب بگیری تازس

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

ماهی و هر وقت از اب بگیری تازست 

الان شروع کنی خیلی بهتر از اینه ک هی غصه بخوری بگی از من گذشته دیگه تهشم ب هیچی نرسی

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
۱۹ سال و اندکی 

۱۹ سال و اندکی که سنی نیست کلا شروعه نه شروع دوباره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند