2777
2789
عنوان

مسخرم نکنیدا🤧🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنکوری هستی ؟

اه اسم کنکور که میاد کهیر میزنم ۱۰ تیر میشد شرش کم میشد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
۱۹ سال و اندکی 

عزیزم سنی نداری که این حرفا چیه میزنی بشین اول واسه خودت هدف تعیین کن بعدش اونقدر تلاش و کوشش کن که به جایی برسی که همه حسرتش رو بخورن واسه داشتنت

البته قبل از همه ی اینا باید با خدا باشی هرکاری هم داشته باشی باید نماز اول وقت بخونی همدم خدا باش تا خدا همدمت باشه

با خدا باش و پادشاهی کن اگه به این حرف واقعا عمل کنی میفهمی معنای واقعی پادشاهی یعنی چی

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍
نوزده که سنی نیست عزیزم تازه اول راهی  شروع کن حتماااا موفق میشی

اطرافیا و فامیل انقدر بهم گفتن وقت خودتو هدر نده الکی و نمیشه هیچ کی نتو نسته که دیگه احساس پیری و ناتوانی می کنم

🥰
اطرافیا و فامیل انقدر بهم گفتن وقت خودتو هدر نده الکی و نمیشه هیچ کی نتو نسته که دیگه احساس پیری و ن ...

به حرفاشون اهمیت نده منم بعد کلی تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم با بچه کوچیک هیچ وقت واسه ادم دیر نیست نذار با حرفهای بی ارزششون تورو متوقف کنن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
اه اسم کنکر که میاد کهیر میزنم ۱۰ تیر میشد شرش کم میشد 

عزیزم من از شما حالم بد تر بود در حد خودم خیلی برای کنکور تلاش کردم ولی نتیجه ای که می خواستم نشد امسال هم که می خواستم دوباره کنکور بدم نامزدم کردم و کلا حواسم از درس دور شده 

عزیزم من از شما حالم بد تر بود در حد خودم خیلی برای کنکور تلاش کردم ولی نتیجه ای که می خواستم نشد ام ...

لعنت بهش بیاد من بدبختی ها کشیدم سرش تهشم هیچی انشاء الله که امسال خوب میشه همه چی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
به حرفاشون اهمیت نده منم بعد کلی تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم با بچه کوچیک هیچ وقت واسه ادم دیر نیست ...

کاش حداقل اونا بیخیالم میشدن  دیگه طوری شده که دوس ندارم سفر برم یا مهمونی تا حرفاشون نشنوم انقدر هم جای نرفتم دارم دیونه میشم

🥰
سال اولته‌؟

نه