2777
2789

عروسی دوستمه بعد شوهرش اقامت آلمان داره فقط واسه عروسی اومده ایران و بعدشم میرن آلمان حالا اگه توی عروسی بی حجاب باشم ممکنه دوستم ناراحت شه؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باهاش راحتی عکس چندتا لباسی ک دوسشون داری رو بفرست بگو ب نظرت کدومو بپوشم

موقع عروسیم دوستام همینکارو کردن😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مگه پیش داماد کسی حجاب میگیره؟داماد محرمه😂

😂😂😂😂😂😂

من جلو پسر دایی  پسر عمه هام همیشه  حجاب دارم

تو عروسی هاشون  ایی قر میدماا با لباس باز   میگم شلوغه کی مارو میبینه   بعد دوباره عذاب وجدان میگیرم   فیلمارو نبینه داماد  من حجاب ندارم😂😂😂😂واقعا داماد مخرمه

خب همیشه ت عروسی ها چطور بودین؟

توی عروسی های فامیل خودمون بی حجاب بودم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چرااخه ناراحت شه؟ خودش مومنه؟

ن اتفاقا خودش توی عروسی من یه لباس کوتاه تنش بود وقتی شوهرم اومد فقط یه شال انداخت رو سرش و شونش