2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اینایی که منم دیدم بد نیستن! متوسط و کارآمد هستن یخچال فریزر و فرگاز و تلویزیون ۴۳ اینچ و لباس ...

آره میشه خرید بعضیا خیلی سخت میگیرن حتما که نباید مارک معروف باشه مارکای گمنام کاراییشون بهتره 🤣

اره ب خدا راس گفته زوره

نه اینجا باید وسیله های بزرگ رو داماد بگیره به نظر منم زوره

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

اشتباه ماها تو جهاز خریدن اینه فقط میخوایم تو چش باشه یا چون فلانی اینو گرفته رسمه منم باید بگیرم من خودم اگه برگردم عقب ۷یلی چیزارو نمیگیرم خواهر خودم فقط ضروریات گرفت رفت سر زندگیش به مرور همه چی گرفت اسی جان توام مث خواهرم هستی فقط ضروریات بگیر اصلا نیاز نیس مقایسه کنی نگاه جیبت کن خرید کن

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عزیزم بخاری و تلویزیون به عهده ی داماده. ظرفشویی هم که کلا نگیر فعلا . اجاق گاز  ولباسشویی وا ...

تلویزیونبا منه یخچال و سرویس چوب بدون مبل و فرش با اونه.

میدونی شهر ما درامد اکثر مردم پائینه ولی جهیزیه هاشون سربه فلک میکشه  و سر آدم سوت میکشه حالا من که فقط واجبارو میگیرم ولی اینکه بعضی چیزا رو نداشته باشم باید حرف بشنوم و سرکوفت از فامیل شوهر و خودم و...

خدایا شکرت
آره ماهم چندتاش هنوز نو هست چون تخت نداریم پتو زیاد استفاده میکنم

قدرشونو بدونیم ولی 

گرون شدن خیلی 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

از قابلمه شرو کردم😐😂 لباسشویی دوو ۸ کیلویی جاروبرقی ایرانی تیوا😐 اتو و سشوار آبمی ...

آخی الهی چه خوب همه چیزایی که گرفتی از مد نمیرن ضروری هم هستن ان شاله همی جوری برکت به زندگیت بباره ک یک بخت خوب تو آسمونا براتون بسته بشه

من می خوام ریز ریز وسایل برقی رو بگیرم می رم لیست جهاز نگاه می کنم کلی چیز توشه که همه کاربردشون یکی ...

اون موقع فک میکنی حتما لازم میشه اما بعد خرید میفهمی حتی یه ابمیوه گیری ساده هم به کارت نمیاد خداییش کسی دیگه تو خونه ابمیوه نمیگیره فقط اب پرتقال میگیریم ک من سرویس پلاستیکم داخلش اب پرتقال گیری داشت همونو استفاده میکنم حالا شاید چندسال دیگه مورد استفاده ام بشه اما فعلا ۱ساله ک اومدم خونه خودم هیچ استفاده ای نکردم فقط از بخارشوی خیلی استفاده میکنم حتی بیشتر از جاروبرقی 

آره میشه خرید بعضیا خیلی سخت میگیرن حتما که نباید مارک معروف باشه مارکای گمنام کاراییشون بهتره 🤣

اینایی که من دیدم برتینو و جی پلاس و ایکس ویژن و آبسال و اسنوا بودن+ دوو

فرش هم ماشینی کاشان بود ۶ متری ۲۳۰۰  

2790
2778
2791
2779
2792