2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
نوشته نمیگیرم دیگه ب جز اونا میگه انقد میشه

خخخخ چشامم دیگه نمی بینه البته خونه تاریکه مگه رسم ندارن چند قلم با مرد باشه والا پسر خاله من وسایل برقی خرید زنش فقط مبل و تخت یکم وسایل اشپزخونه با پولش اینا رو میشه که خرید فرش هم دو تا قسطی ارزون بردارن

من نه منم نه من منم😎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور میکنی یه دونه پتو نخریدم الانم 8تا پتو دارم همرو کسی برام آورده 😂😅

من خریدم الکی اصلا استفاده نشده تا الان

۶ تا خرید مامانم 

همش بزور خودش 

من میگفتم نههههه نخر ولی خرید 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من خواهرم که ازدواج کرد یخچال گرفت و کمد جا لباس ،کمد جای رختخواب ،بوفه ،سرویس آشپزخونه، متکا و پتو و اینجور چیزا 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
همون ۱۱۵ تومن و میاوردی من باهات میومدم بازار همه واجباتو برات میگرفتم درسته وسیله گرونه ولی ارزون ه ...

والا اینایی که منم دیدم بد نیستن! متوسط و کارآمد هستن

یخچال فریزر و فرگاز و تلویزیون ۴۳ اینچ و لباسشویی و مبل و فرش و میزتلویزیون و میز غذاخوری و سرویس خواب کامل

(تازه من اتاق بچه و میز تحریر و اینا هم حساب کردم)

اینا تقریبا ۸۰ تومن شدن  

اونم که گفتم ۱۰۰ تا ۱۲۰ دیگه واسه قابلمه و ظرف و ظروف و چیزای دیگه مث اتو و... ایناست

سرخ کن پلوپز برقی همزن کاسه دار برقی غذاساز سولاردوم بخارپز ابمیوه گیری چندکاره چرخ گوشت سان ...

من می خوام ریز ریز وسایل برقی رو بگیرم می رم لیست جهاز نگاه می کنم کلی چیز توشه که همه کاربردشون یکیه 

نمی دونم چیا بگیرم که ضروری و کاربردی باشه 

آخه مثلا اگه غذاساز بگیری کار آسیاب و مخلوط کن رو  انجام میده یا آبمیوه گیری چند کاره می تونه کاربرد اینا رو داشته باشه 

دیگه چرا باید همه رو بخریم ؟؟

لطفا جای خدا نباشید. 
۹۰ درصد چیزایی که میخوا بگیری اشتباهه  من فقط ضروریارو گرفتم دکور اصلا نگرفتم ظرفشویی نگرفتم ب ...

خبب منم اینا رو نمیخام بگیرم حتی بخاری و فرش که واجبه هم فعلا تو لیستم نذاشتم و فقط وسایل مورد نیاز مهم

خدایا شکرت
اوونجا قم هست من خراسان جنوبی. چند میلیون که هزینه ماشینه

ارسال رایگانه بانو

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
خوش ب حال دختراتون😊

البته شاید فرهنگ ما اینطور فقط نه باقی مردم تازه یکی از فامیلامون ازدواج کرده پدر دختره گفته بود هم دختر رو بدم هم جهیزیه بدم چه خبره😐

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
2790
2778
2791
2779
2792