2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن سرویس خواب و دختر میگیره  ولی اینطور رسمیه خیلی خوبه ک ما داریم 😂😂😂😂😂😂🤣🤣خیلی فشار به ...

من به شوهرم گفتم تخت و زشته بابام بگیره من روم نمیشه مدل دلخواهمو بگیرم..گفت قربونتبرم خودم میگیرم(گولش زدم🥴🥴)

گرون حساب کردی برای وسایل اولیه ، تازه تی وی و بخاری با پسر هست ، یه یخچال ساده ۱۷، یه فرش ۱۰ , گاز ...

باور میکنی یه دونه پتو نخریدم الانم 8تا پتو دارم همرو کسی برام آورده 😂😅

ایرانی ترین ایرانی

معمولا تو خانواده ما رسمه که پسر و دختر هر دو با هم همه چیز و میخرن نه فقط دختر 

شوهر من دو فرش و سرویس چوب بدون مبل و یخچال فریزر میاره 

یچیزایی مثل کولر و هود و ابگرمکن و ایناهم که مال خونست باید بخره. یویزایی مثل یکی دو تشک و سماور و سرویسقابلمه و اینا هم رسمه خانوادهپسر برای پسر میخرن

اونم اخه درامد بالا نداره وگرنه میگه اگه داشته باشم نمیزارم فشار رو بابات بیاد ولی میدونم وسایل خودشو بیشتر نیست

خدایا شکرت
همینکارو میکنم ولی بدیش میدونی کجاست اینکه جاری و خواهرشوهرم وسایلاشون همه تکمیله تازه جاریم از هر ...

قرار نیست همه عین هم باشن به کسی جواب پس نده اصلا نگو چی خریدی هرکی هم گفت بگو چیزیهای که صلاح بدونم و نیاز داشته باشم میخرم هر چی تونستم بقیه اش هم انشالا تو زندگی خودمون تلاش میکنیم به دست میاریم

2790
2778
2791
2779
2792