2777
2789
عنوان

جهیزیه🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 266 پست
همینکارو میکنم ولی بدیش میدونی کجاست اینکه جاری و خواهرشوهرم وسایلاشون همه تکمیله تازه جاریم از هر ...

همون ۱۱۵ تومن و میاوردی من باهات میومدم بازار همه واجباتو برات میگرفتم درسته وسیله گرونه ولی ارزون هم پیدا میشه چرا خانواده و خودتون و تحت فشار میذارید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر من دو فرش و سرویس چوب بدون مبل و یخچال فریزر میاره  یچیزایی مثل کولر و هود و ابگرمکن و ای ...

هر دوتاتون با کمک هم میتونید جورش کنید 

حالا عالی نه ولی در حد خوب که میتونید 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
مگ تلوزیون با شوهرت نیست؟؟ ی تخته غرش هم با اونه

یه فرش با اونه یکی هم انگار رسم دارن نمیدونم برا چی میارن. یه فرش بازم برای من میمونه ک بخرم. تلویزیون با منه

خدایا شکرت
شوهر من دو فرش و سرویس چوب بدون مبل و یخچال فریزر میاره  یچیزایی مثل کولر و هود و ابگرمکن و ای ...

اخه چی موند دیگه یه سریا رو که قبلا خریدی 

یه چیزاییم حذف کردی یه چیزاییم پسر میاره

چی موند که ۱۷۰میلیون شد😐

چرا اینجور میگیری بهترین‌مارک لباسشویی اسنوا ۱۷ تومنه یخچال ساید ۳۵ و تی وی ۱۶ تومن و جاروبرقی پارس خزر پنج و اسباب اشپزخانه سی تومن بسه  و سرویس چوب پنجاه اینا میشه ۱۵۵ تومن خوب داماد تی وی سرویس چوب با فرش با واماده پول اینام نمیدی با ۱۲۰ توم میشه چرا هی  جوانه رو میترسونین ما برادرم تازه ازدواج کرده همه چی اسنوا خوب برداشت جهیزیه کلا ۱۶۰ تومن شد 

2790
2778
2791
2779
2792