2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری

5645 بازدید | 38 پست

سلام،از چه دمنوشی و چه زمانی استفاده کردید که نتیجه گرفتید

لطفا تجربیاتتونو بگید

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

از دارچین و زنجبیل و زیره وتخم کتان هیچ نتیجه ای نگرفتم 

ولی سیر ناشتا و جعفری لیموی ناشتا خوب بود

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی هر کی پرسید نگفت چیکار کرده گف رژیم ولی دروغ میگه چون یه چی مصرف کرد ب اون سرعت آمد پایین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دمنوشا فقط نهایت کاری که میکنن بالا بردن سوخت و ساز بدنه

طبع خیلیاشون گرمه ولی اگه طبع خودتم گرمه ممکنه اذیت بشی

کالری های دریافتیتو کنترل کن و یه ورزش سبک هم داشته باش

کنارش دمنوشم بخور

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
از دارچین و زنجبیل و زیره وتخم کتان هیچ نتیجه ای نگرفتم  ولی سیر ناشتا و جعفری لیموی ناشتا خوب ...

میشه بگی چجوری درستش کردی 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی ه ...

عمل کرده حتما

۴۰ کیلو تو یه ماه اصلا وجود نداره حتی با خودکشی

من چند تا دمنوش استفاده کردم  نتیجه نگرفتم و بدتر شد هیکلم 

یه مربی بهم رژیم اصولی و یسری ورزش داد تو خونه انجام میدم در عرض ۲ ماه و نیم ۱۲ کم کردم الانم ۶ماهه همینجوری میرم جلو وزنم ثابته 

بنظرم الکی پول نده ب این دمنوشا

من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی ه ...

شاید اسلیو کرده

چای سبز فقط هرروز عصر میل بشه

روزی یه لیوان کافیه؟

دمنوشا فقط نهایت کاری که میکنن بالا بردن سوخت و ساز بدنه طبع خیلیاشون گرمه ولی اگه طبع خودتم گرمه م ...

کالری شماری دارم،با بچه نمیتونم باشگاه برم متاسفانه

میشه بگی چجوری درستش کردی 

اول یه هفته سیر رو خرد میکردم تو آب ناشتا میخوردم عالی بود سری اول ۴-۵ سانت از شکمم کم شد (بعدش هرچی خوردم دیگه نتیجه نداد فقط سری اول خوب بود) 

چند وقت پیشم پنج روز صبح ناشتا جعفری و لیمو ترش و یه لیوان آب تو مخلوط کن میریختم میخوردم اینم عالی بود 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
کالری شماری دارم،با بچه نمیتونم باشگاه برم متاسفانه

برنامه نصب کن تو خونه انجام بده

اون مقداری که تحرک سوخت و سازو بالا نگه میداره دمنوش نگه نمیداره

ولی بطور کلی قهوه تلخ خوبه

چای سبز خوبه ولی کم خونی میاره مدت طولانی بخوری

زنجبیل و دارچینم خوبه اگه طعمشو دوست داشته باشی