سلام،از چه دمنوشی و چه زمانی استفاده کردید که نتیجه گرفتید
لطفا تجربیاتتونو بگید
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از دارچین و زنجبیل و زیره وتخم کتان هیچ نتیجه ای نگرفتم
ولی سیر ناشتا و جعفری لیموی ناشتا خوب بود
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی هر کی پرسید نگفت چیکار کرده گف رژیم ولی دروغ میگه چون یه چی مصرف کرد ب اون سرعت آمد پایین
از دارچین و زنجبیل و زیره وتخم کتان هیچ نتیجه ای نگرفتم ولی سیر ناشتا و جعفری لیموی ناشتا خوب ...
میشه بگی چجوری درستش کردی
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی ه ...
شاید اسلیو کرده
اول یه هفته سیر رو خرد میکردم تو آب ناشتا میخوردم عالی بود سری اول ۴-۵ سانت از شکمم کم شد (بعدش هرچی خوردم دیگه نتیجه نداد فقط سری اول خوب بود)
چند وقت پیشم پنج روز صبح ناشتا جعفری و لیمو ترش و یه لیوان آب تو مخلوط کن میریختم میخوردم اینم عالی بود
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝