2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان بعضی کاربران حقیر که ۱ هزار تومنی تو حساب ندارن پیداشون میشه و میگن مگههههه چقدرهههههه 😂

حالا ما چند روز پیش میگفتیم مقدارش کمه و باید بیشتر بشه یه کاربری گفت خب بدین کمیته و بهزیستی اگه کمه 🙂

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

حالا ما چند روز پیش میگفتیم مقدارش کمه و باید بیشتر بشه یه کاربری گفت خب بدین کمیته و بهزیستی اگه کم ...

به کم یا زیاد بودن کاری نداریم.وقتی یکی تاپیک میزنه ینی به اون پول نیاز داره . کسی که میاد میگه حالاااا مگه چقدره ادم حقیر و نداریه . منظورم این بود ن مبلغ سهام

به کم یا زیاد بودن کاری نداریم.وقتی یکی تاپیک میزنه ینی به اون پول نیاز داره . کسی که میاد میگه حالا ...

خب منظورم همونه دیگه اونا هم که میگن حالا مگه چقدره منظورشون اینع کمه

"هرچه بیشتر کتاب بخوانید، بیشتر پی می برید که چیزی نمی دانید؛ برعکس کسانی که در عمق اکسپلور، دو خط می خوانند و به اندازه ی هزار جلد کتاب قمپز در می کنند، خصلت مطالعه فروتنی است"«هرگز با خوک کشتی نگیر، زیرا شما کثیف میشوید و او لذت میبرد!» درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

خیر منظورشون این نیست که کمه.منظورشون اینه استارتر تو چقدر بدبختی که افتادی دنبال چوس تومن پول 😂 بع ...

خودت داری میگی چوس تومن پول دیگه یعنی چی همون کم😂

میدونم منظورتو اونا قصد تحقیر دارن ولی من منظورم چیز دیگس

اگه انقدر وضعمون خوب بود که دنبال سهام عدالت نبودیم

ی پول بادآورده ندید بگیریدش خوبه میشه کم کم ی سرمایه و پس اندازی براتون.الان فردا ی عرضه اولیه میاد راحت ۵تومن سود میده

💠واریز سود سهام عدالت در روزهای آینده صحت دارد؟

🔹رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی سهام عدالت کشور اعلام کرد که انتظار میرود مرحله اول واریزی سود، پس از ارسال لیستها از سوی شرکت سپردهگذاری به بانکها، در روزهای آینده به حساب مشمولان منتقل شود.

🔹این مقام مسئول با اشاره به اینکه مبلغ نهایی سود سهام عدالت ۱۴۰۵ هنوز بهصورت قطعی اعلام نشده است، افزود: میزان پرداختی به میزان سودی بستگی دارد که شرکتهای سرمایهپذیر برای تقسیم میان سهامداران اختصاص میدهند. با این حال، بر اساس الگوهای پرداختی در دورههای گذشته، میتوان برآوردی از میزان سود برای سبدهای مختلف داشت.| ایرنا

حق باشماست