2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 5712 بازدید | 38 پست
من یکی از فامیلامون خیییییلی چاق هیکلی فک کنم ۱۰۰ کیلو بود یهو بعد یه ماه فک کنم شد ۶۰ کیلو اندامی ه ...

لابد عمل کرده

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه سنش خیلی کمه نزدیکه میبنمش تن‌تن عمل نکرده دارو خورده مطمئنم

منم قبلنا میرفتم دکتر تغذیه، هفته ای 2کیلو کم میکردم با قرص

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
تا چند وقت استفاده کنی مجازه؟

جعفری لیمو پنج روز بخوری بعد ده روز استراحت دوباره پنج روز بخوری 

سیرم ممنوعیت زمانی نداره ولی بعد یه هفته آدم بو سیر میگیره من یه هفته خوردم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
اخه من ۶ کیلو درماه کم کردم همه تعجب کردن خودم پرام ریخت چجوری ۴۰ کیلو؟؟!

میگم کار رژیم نبوده همه تعجب کردیم به‌روش هم نیورد که چیکار کرد فقط میدونم خیلی خوش اندام شد ینی لاغر شد کلا چهره اندامش عوض شد 

میگم کار رژیم نبوده همه تعجب کردیم به‌روش هم نیورد که چیکار کرد فقط میدونم خیلی خوش اندام شد ینی لاغ ...

اصلا اینهمه لاغری تو تصورم نمیگنجه حقیقتا

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
تو ذهن ماذهک نگنجید ولی دیدیم😂 نمیدونم دقیق چن‌کیلو شد بنظرم همون ۶۰ ایناس

ببین شایدم به نظر تو ۱۰۰ کیلو بوده یا الان ۶۰ کیلو شده ها

منطقی نیست

ولی ده کیلو هم اگه لاغر کرده باشه تو ببینی میگی نصف شده.حجم چربی زیاده وقتی بره خیلی خودشو نشون میده

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
جعفری چقد تاثیر داشت؟حجم و وزنو میگم

وزن حدود ۵۰۰٫۶۰۰ گرم  

قبل جعفری دور شکممو نگرفتم که مقایسه کنم اما یکم شکم داشتم کامل تخت شد

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝