2777
2789
عنوان

بچه های برنامه نویسی بیاین

450 بازدید | 18 پست

من تاحالا لپ تاپ و کامیپروتر نداشتم و هیچی ازشون سر در نمیارم تصمیم گزفتم برم سمت برنامه نویسی بنظرتون الان ی لپ تاپ خوب اول چ مارکی رو پیشنهاد میدید و قیمتش چقدره؟ممنون میشم راهنماییم کنید♥️🥲

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه نویس لبتابداری هیتم ک تا حالا هیچ سودی از این راه کسب نکردم

عزیزم اونی براش سود داره ک حرفه ای یاد بگیره علاقه داشته باشه و دهنش پذیرششو داشته باشه .وگرنه موفق نمیشی سیستم خیلی بالایی هم نمیخواد برنامه نوسی ذهن بالایی میخواد

برنامه نویس لبتابداری هیتم ک تا حالا هیچ سودی از این راه کسب نکردم عزیزم اونی براش سود داره ک حر ...

من هدفم چیز دیگست

مرسی از راهنماییت♥️

میشه شما فقط بهم لپ تاپ معمولی ک کارمو کامل راه بندازی معرفی کنی 🥺🥲

...
صفر حالا شما بگید ی لپ تاپی ک کارمو راه بندازه  ی کاریش میکنم

اگه اینطوره تو برندای ایسوس و لنوو نگاه کن یه چیزی به بودجت بخوره، رم ۲ یا ۴، حافظشم جا داشته باشه، چون کار گرافیکی نمیکنی چیزای زیادی نیاز نیست

اگه اینطوره تو برندای ایسوس و لنوو نگاه کن یه چیزی به بودجت بخوره، رم ۲ یا ۴، حافظشم جا داشته باشه، ...

ایسوس بهتره یا لنوو بنظر شما؟

چیزی ک گفتید چک کردم قیمتش حدود ۱۱  ۱۲ تمن بود 

از این بیشترم میتونم جور کنم

...